ZU Apoteka Kruševac – Ostvareni svi planovi

apoteka

Zdravstvena ustanova Apoteka Kruševac, koja obavlja primarnu farmaceutsku zdravstvenu zaštitu na teritoriji celog Rasinskog okruga, u proteklom periodu je ostvarila odlične rezultate i podigla nivo svojih usluga, ističe direktor Miloš Obradović.

apoteka

{ln:Zdravstvena ustanova Apoteka Kruševac}, je u prethodnoj godini ostvarila odlične rezultate rada i podigla kvalitet usluge i dostupnost gradjanima, ističe direktor Miloš Obradović. Kompletno su renovirane apoteke {ln:Kedrović}, {ln:Biljana}, {ln:Trstenik}, {ln:Maja}, {ln:Ribarska banja}, {ln:Lazarica}, kao i {ln:Galenska laboratorija}. Sprovedena je kontinuirana edukacija zaposlenih, unapredjen i razvijen brend zbog čega je Apoteci Kruševac Ministarstvo zdravlja dodelilo priznanje kao najboljoj u doprinosu stalnog unapredjenja kvaliteta i zadovoljstva pacijenata. „Naša vizija je da budemo moderna, efikasna i društveno odgovorna ustanova koja će još više podići nivo liderske pozicije farmaceutske zaštite u Rasinskom okrugu“, ističe Obradović.

U vreme velike finansijske krize u farmaceutskom sektoru i bez finansijske podrške osnivača, Ustanova Apoteka Kruševac je ostvarila zacrtane ciljeve, a rezultat je visok nivo zadoljstva korisnika usluga i zaposlenih, što je potvrdjeno i na skorašnjem ocenjivanju. Pored unapredjenja usluga, dosta je uradjeno i na tehničkom unapredjenju kvaliteta. Radilo se i na kontinuiranoj edukaciji zaposlenih, unapredjen je brend Apoteke Kruševac, koji je postao garant i simbol kvaliteta, a za stalni doprinos u unapredjenju kvaliteta i zadovoljstva pacijenata,dobitnici su priznanja od Ministarstvo zdravlja. Zbog najavljenih mera resornog ministarstva , planovi su veoma neizvesni, ističe direktor Obradović.

Naša vizija je da budemo moderna, efikasna i društveno odgovorna ustanova koja će još više ojačati svoju lidersku poziciju, naglašava Obradović.

Spomen obeležje „Kedrovićev cvet“ je ponovo na starom mestu – na platou ispred Doma sindikata.

„Pre godinu i po dana prilikom rekonstrukcije Trga ovo obeležje je uklonjeno sa mesta gde je nekada bila apoteka “Kedrović” osnovana 1868. godine. Bili smo razočarani i jedino tada što smo mogli da učinimo je da zamolimo gradske vlasti da pokrenu svoj autoritet da vrate spomenik i da uvaže farmaceutski sektor. Ovaj gest nas je podstakao da napravimo kvalitetnu monografiju čiji je izlazak planiran za mart 2013. godine“.

Izvor: {ln:Radio televizija Krusevac}

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply