Zoran i Vladimir Lisinac iz Kruševca na FEST – u

41. FEST ove godine otvara glumac Majkl Medsen . Glumac na festival stiže s filmom „Pored puta“, čiju režiju potpisuju Zoran i Vladimir Lisinac iz Kruševca

Majkl Medsen stiže u Beograd. Čuveni holivudski glumac otvoriće 41. FEST, koji će se održati od 22. februara do 3. marta. Pored toga  Medsen će predstaviti i film „Pored puta“, u kojem ima glavnu ulogu, a koji su režirali Zoran i Vladimir Lisinac iz Kruševca. U ovom ostvarenju igra i Lazar Ristovski. On igra Srbina koji je otišao u Ameriku da ostvari američki san, a snimanje filma u Americi predstavlja pravo ostvarenje američkog sna Kruševljanima Zoranu i Vladimiru Lisincu, reditelju i producentu ovog ostvarenja.

Reč je o akcionom trileru koji prati ponovni susret braće Aleksa i Petra dok pokušavaju da spreče teroriste da se dokopaju tajnog biološkog oružja.

Zoran i Vladimir Lisinac žive u Los Anđelesu i obožavaoci su glumačkog umeća Lazara Ristovskog. O svom angažmanu u filmu Lazar Ristovski kaže

Igram Milutina, Srbina koji je otišao davno da ostvari svoj američki san, ali se, nažalost, njegov san završio radom u komunalnoj službi. Uprkos tome, on i dalje sanja snove o boljem životu – objašnjava Lazar.

On kaže da, iako naporan i neplaniran, put u Ameriku za njega predstavljao veliku inspiraciju.

Braća Lisinac su se pre dve godine predstavila kao moji obožavaoci i zamolila me da dođem na nedelju dana da im pomognem u njihovom prvom filmu. Tu ponudu nisam mogao da odbijem jer pomoći nekome da ostvari snove znači pomoći i sebi u ostvarivanju snova – objašnjava Lazar.

Kako kaže, nije imao srca da odbije Zorana i Vladimira jer je njihova želja da se on pojavi u njihovom filmu bila velika.

Čini mi se da su oni od onih koji su tačno isplanirali svoj put ka uspehu. Želeo sam u tome da im pomognem – rekao je Ristovski. Ostaje nam samo da odgledamo film “ Pored puta“ breće Zorana i Vladimira iz Kruševca.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply