ZLOSTAVLJANJE U BRUSU SE NASTAVLJA: Jutkinoj sekretarici uručili otkaz, svakodnevno dobija najodvratnije pretnje, dok nasilnik na slobodi u kafani proslavlja zlostavljanje i otpuštanje!

„TREBA VAS OBESITI, RASPALE KU*VE“ Jutkine žrtve preko Fejsbuka dobijaju NAJVULGARNIJE UVREDE I PRETNJEjutka kombo Foto: RAS / RAS SrbijaMarija Lukić, sekretarica koja je prva prijavila Milutina Jeličića Jutku za seksualno uznemiravanje, prijavila je policiji i pretnje koje dobija na Fejsbuku.Nakon što su se odvažile da prijave uznemiravanje kojem su bile izložene od predsednika opštine Brus Milutina Jeličića, žrtve su pod konstantnim pritiscima. Danima su preko društvenih mreža dobijale najvulgarnije uvrede, ali i pretnje.

„Obesiti treba one koje su ovo pokrenuli. Podrška za predsednika“, napisala je na Fejsbuku izvesna Božica Milosavljević eks-Pelengić.
Marija Lukić dobija pretnje od kada je optužila Jeličića za napastvovanje Foto: Privatna arhiva

Marija Lukić dobija pretnje od kada je optužila Jeličića za napastvovanje

Kako intenzitet zastrašujućih poruka i pretnji nije opadao, Marija Lukić je sve prijavila policiji.

– Prijavila sam pet osoba koje su mi pretile pod svojim imenom i prezimenom na društvenim mrežama, a bilo je mnogo onih koji anonimno prete. U početku sam trpela, ali sada je zaista postalo nepodnošljivo – kaže Lukićeva za naš list.

Pojedinci su žrtve nazivali najpogrdnijim imenima i pozivali na linč. “Raspale ku…tine” i “drolje” neka su od imena kojima su nazivane.
Milutin Jutka Jeličić Foto: M. Cvetković / RAS Srbija Milutin Jutka Jeličić

U međuvremenu, Lukićeva je dobila otkaz iako joj je ugovor važio do kraja mandata Skupštine opštine, a oduzet joj je i službeni telefon.

– Obaveštavamo vas da je smanjen obim poslova zbog kojih smo vas angažovali ugovorom, te iz tih razloga prestaje potreba za vašim angažovanjem – navodi se u raskidu ugovora koji je potpisao Miroslav Panić, predsednik Skupštine Brusa.

Iako su u SNS tvrdili da će protiv Jeličića pokrenuti disciplinski postupak i izbaciti ga, ukoliko krivični postipak bude pokrenut, to se do sada nije dogodilo.

Jeličića je za napastvovanje optužilo desetak žena, a dokazi postoje u četiri slučaja. Nije mu određen pritvor, a slučaj je prebačen u sud u Kruševcu.

Prema pisanju Kurira, pre desetak dana skupština opštine Brus usvojila je odluku da se sruši lokal muža Marije Lukić.

Većinom od 19 odbornika doneta je odluka o uklanjanju objekta koji se u Zoni 1 ove opštine nalazi više od 40 godina i koji do sada nikada nije bio sporan.

Odmah nakon što je odluka doneta, Jeličić je sa odbornicima i saradnicima koji su mu pomogli, to i proslavio, pisao je tada Kurir.

Izvor: Blic, Kurir

Foto: screenshot

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply