Zdravko Čolić u Kruševcu za 8. mart na Trgu kosovskih junaka?!

Zdravko Čolić u Kruševcu

Najpopularniji srpski pop pevač Zdravko Čolić za 8. mart nastupa u Kruševcu na Trgu kosovskih junaka?!

Zdravko Čolić u Kruševcu

Grad Kruševac je 2013. godinu dočekao sa Miroslavom Ilićem na Trgu kosovskih junaka. Bilo je veoma veselo i u skorašnje vreme nezabeleženo tako puno ljudi na gradskom trgu.

Muzički spektakl se ponovio i za Srpsku novu godinu kada su na trgu pevali Aca Lukas i Ana Bekuta i zaista je sve bilo veličanstveno sa velikim vatrometom po dočeku obe nove godine.

Pored pevača u Srpsku novu godinu se ušlo sa Milradom Mandićem Mandom koji je odglumio skeč iz serije „Selo gori a baba se češlja“ a održao je i humoristički monolog iz ove serije.

Na bini se pojavio i gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić koji je takodje u monologu predstavio rad gradske vlasti u prethodnoj 2012. godini i najavio puno koncerata i bitnih kulturno-umetničkih dogadjaja. Izmedju ostalog najavio je i to da će Zdravko Čolić nastupiti u Kruševcu za 8. mart, ali kako 8. mart dodje, a evo još malo i prodje, ne zna se još uvek hoće li večeras biti najavljenog koncerta na Trgu kosovskih junaka. Zvaničnog saopštenja iz gradske uprave nema kako bi obavestili gradjane da ono što je gradonačelnik Gašić skoro najavio nije ispunjeno. Ili, kako nije kazao koje će godine za 8. mart gostovati Zdravko Čolić u Kruševcu ostaje da se nadamo da će to biti naredne 2014. godine, ili možda 2015, ili 2016…

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply