Zdravko Čolić peva u Kruševcu za Vidovdan 2013.

Koncert popularnog muzičara pod otvorenim nebom biće održan za vreme „Vidovdanskih svečanosti“, potvrđeno je „Novostima“

 

Zdravko Ćolić će Kruševljanima održati koncert 26. juna, za vreme „Vidovdanskih svečanosti“, potvrđeno je „Novostima“ u kabinetu gradonačelnika Kruševca.

 

Nastup proslavljenog pevača pred Čarapanima finansiraće se iz donacija, a određena je i lokacija za koncert pod „otvorenim nebom“ – između Spomen-parka „Slobodište“ i naselja Rasadnik.

– To je prazan prostor, dovoljan da se instalira bina sa određenom scenografijom, a očekuje se dolazak velikog broja ljudi iz celog okruga – rečeno je „Novostima“. – U ponedeljak će biti poznato više detalja i u vezi sa satnicom „Vidovdanskih svečanosti“.

Gradske vlasti želele su da angažuju Čolića i u okviru novogodišnjeg koncerta, kada su „u igri“ bili Haris Džinović, Željko Joksimović, pa i Ceca. Tada je i rečeno da će, ukoliko se Čola odluči za koncert u Budvi, njegov nastup biti odložen za 2013. godinu. Potom je bila organizovana i elektronska anketa na sajtu grada, kojom je slavuj iz Mrčajevaca Miroslav Ilić izabran da zabavlja Kruševljane na Trgu kosovskih junaka.

Protekle sedmice je, na sastanku sa direktorima javnih preduzeća, zvanično objavljeno da koncert Zdravka Čolića neće biti moguć na na Košijskom polju, jer iz Aero-kluba „Mihailo Živić“, koji oni koriste, nije stigla saglasnost za postavljanje bine. Vidovdanske svečanosti će pored Čolinog koncerta imati bogat program (predstave, radionice, nastupe nekoliko muzičara, održavanje Književno-filozofske škole, proslava Dana grada Kruševca kroz niz manifestacija), a biće podeljene i Vidovdanske nagrade.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply