Zbog ljubomore golim rukama ubio suprugu!

ubistvom davljenje, policija, kruševac,

Našli su je na krevetu s kapuljačom od trenerke na glavi! Nije se odazivala na pozive, pa su joj prišli i videli da ne daje znake života

ubistvom davljenje, policija, kruševac,

Kruševljanin D. O. (40) uhapšen je u sredu zbog sumnje da je zadavio nevenčanu suprugu Jadranku S. (46) iz Novog Sada, a motiv je, kako se pretpostavlja, ljubomora ubice. Jadranka je poslednja dva meseca živela u iznajmljenom stanu vlasnika Andrije S. u kruševačkom naselju Bivolje, u Ulici Save Miloševića 127.

Nije bila druželjubiva

– Videli smo da je siromašna, pa smo se sažalili i izdali joj po simboličnoj ceni stan u dvorištu u kojem imamo radionicu. U početku je živela sama, a onda je došao neki muškarac. Nismo se viđali često jer mi živimo u drugoj kući, udaljenoj oko 500 metara. Jadranka je bila ljubazna, ali se nije družila ni sa kim – kaže vlasnik kuće Andrija S.

Kapuljača na glavi

Kako kaže, u utorak ujutro otišao je da nahrani živinu, ali iz kuće se ništa nije čulo.
– Mislio sam da Jadranka još spava. Potom je došao moj sin s još jednim radnikom. Bilo im je čudno što se Jadranka ne pojavljuje jer im je često kuvala kafu. Oko deset sati su zakucali na vrata. Bila su odškrinuta, pa su ušli u prostoriju. Našli su je na krevetu s kapuljačom od trenerke na glavi! Nije se odazivala na pozive, pa su joj prišli i videli da ne daje znake života – rekao je naš sagovornik.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply