Zbog havarije na toplovodnoj i vodovodnoj mreži delovi grada bez grejanja i vode za piće

DELOVI GRADA BEZ GREJANjA I VODE: Kvarovi na mreži u Kruševcu, ekipe na terenu

ДЕЛОВИ ГРАДА БЕЗ ГРЕЈАЊА И ВОДЕ: Кварови на мрежи у Крушевцу, екипе на терену

Foto: Arhiv Vodovod

ZBOG havarije na distributivnom toplovodu JKP Gradska Toplana Kruševac, koji prolazi kroz Pionirski park i dvorište vrtića „Neven“, sa sistema će biti isključeni korisnici dela Dušanove ulice, delova Balkanske, Bosanske, Takovske i Lomine ulice,kao i ulice Ostrva Vida, Dalmatinska, Zlatiborska, Ljube Davidovića, Šumadijska, Omladinska, Velje Vitorovića i Župska ulica.

U gradskoj toplani navode da je ekipa već na terenu i da radi na otklanjanju kvara.Korisnike mole za strpljenje, očekuju da će problem biti efikasno rešen, kao i da korisnici neće biti dugo bez toplih radijatora.U ostalim delovima grada obavlja se, kako navode, regularna isporuka toplotne energije.

Podsećaju da su dežurne ekipe za intervencije dostupne korisnicima za pomoć i podršku putem brojeva telefona:037/447-790 i 037/447-791, kao i putem besplatnog pozivnog broja: 0800/035-037.

Do kvara je došlo i na vodovodnoj mreži. U JKP Vodovod Kruševac navode da će bez vode sve do 14 sati biti korisnici u ulicama Čolak Antina,Stanoja Milojevića-Šeleta i njoj prateće ulice, Kosovska ulica, Ulica Majke Jugovića i prateće ulice.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/959110/delovi-grada-bez-grejanja-vode-kvarovi-mrezi-krusevcu-ekipe-terenu

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply