Zasedao Štab za vanredne situacije Kruševac, nove protivepidemijske mere će se primenjivati od 25. decembra

KAFIĆI DO 20 SATI, ALI BEZ MUZIKE: Nove mere u Kruševcu važiće do 25. decembra

КАФИЋИ ДО 20 САТИ, АЛИ БЕЗ МУЗИКЕ: Нове мере у Крушевцу важиће до 25. децембра

GRADSKI štab za vanredne situacije Kurševac doneo je nove mere koje će važiti do 25. decembra, a među njima je i rad kafića, restorana, tržnih centara i lokala uslužnih delatnosti do 20 sati, ali bez, kako je navedeno, korišćenja muzike u bilo kom smislu.

– Radno vreme ustanova kulture od ponedeljka, 21. decembra, biće produženo do 21 čas, imajući u vidu da ove ustanove i programi koji se održavaju u njima ne predstavljaju izvor rizika za pogoršanje epidemiološke situacije – navedneo je u novim zaključcima Štaba.

-Obavezuju se svi na bezuslovno korišćenje lične zaštitne opreme (nošenje zaštitne maske)u zatvorenom prostoru, kao i na otvorenom prostoru u onim situacijama gde se ne mogu izbeći kontakti.

Nadležnim inspekcijama u Kruševcu sa lokalnog i  repubičkog nivoa naložen je pojačani nadzor. Od početka epidemije, virus korona registrovan je kod 7.768 lica iz Rasinskog okruga: 3.836 iz Kruševca, 1.474 iz Trstenika, 1.389 iz Aleksandrovca, 392 uz Brusa, 339 iz Varvarina i 338 na teritoriji Ćićevca.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/947423/kafici-20-sati-ali-bez-muzike-nove-mere-krusevcu-vazice-25-decembra

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply