Zaplenjena droga, uhapšeno četvorica dilera u Kruševcu!

Uhapšenui dileri Kruševac

Uhapšena četvorica dilera u Kruševcu – KRUŠEVAC – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, u dve odvojene akcije, zaplenili su 180 grama zelene biljne materije nalik na marihuanu, 25 grama braon materije nalik na heroin i uhapsili D.M. (1981), M.F. (1993), T.M. (1985) i M.M. (1985) iz Kruševca, zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšenui dileri Kruševac

 

 

Policija je kod osumnjičenog D. M., pronašla 9,7 grama heroina, a pretresom njegovog stana, još pet paketića sa 2,5 grama heroina i 180 grama marihuane, za koje se sumnja da su bili namenjeni daljoj prodaji, kao i vagicu za precizno merenje.

U drugoj akciji kod osumnjičenog M.F. policijski službenici pronašli su devet paktića heroina ukupne težine 1,4 grama, a pretresom stana koji je osumnjičeni koristio, koji je vlasništvo T.M. i M.M., pronašli su još 11 grama heroina spakovanog u 72 paketića, za koji se sumnja da je bio namenjen daljoj prodaji.

Osumnjičenima je po odobrenju višeg javnog tužioca u Kruševcu određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, u zakonskom roku, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Izvor: Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply