Pretres u potrazi za drogom u diskoteci Duomo – Žandarmerija u akciji

Racija u diskoteci Duomo

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags —>
<script type=“text/javascript“><!–
google_ad_client = „ca-pub-4133787212191932“;
/* 336×280 KS info reklama u textu */
google_ad_slot = „2475314402“;
google_ad_width = 336;
google_ad_height = 280;
//–>
</script>
<script type=“text/javascript“
src=“//pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js“>
</script>
{/source}

Žandarmerija je večeras – u subotu na nedelju veče, izvršila raciju – pretres u poznatoj kruševačkoj diskoteci Duomo, u potrazi za narkoticima i licima sa poternice.

Racija u diskoteci Duomo

Kako u par navrata u policijskim akcijama Grom 1 i Grom 2 u Kruševcu niko od mnogobrojnih kriminalaca navedenih na fejsbuk grupi Dileri narkotika u Kruševcu nije uhapšen, najverovatnije zbog prethodne dojave iz Policijske uprave Kruševca, o čijem kredibilitetu, rodbinskom zapošljavanju i povezanosti sa kriminalcima smo pisali na našem sajtu (klik da bi pročitali celu objavu), večeras su pripadnici Žandarmerije izvršili raciju – pretres u poznatoj diskoteci Duomo koja se nalazi u podrumu zgrade Kocke. Kako su vlasnici diskoteke Duomo lica navedena na Fejsbuk stranici Dileri narkotika, pretpostavka je da je u pretresu tragano za drogom i za licima sa poternice (kojih takođe ima na stranici Dileri narkotika).

Ovoga puta su akciju vodili i izvršili pripadnici Žandarmerije Srbije kako nebi ponovo bilo dojave kriminalcima da se pripreme za pretres i eventualno hapšenje.

Ostaje da sačekamo da današnji dan osvane, ili prvi naredni radni dan – ponedeljak, da se oglasi i Policijska uprava u Kruševcu sa zvaničnim saopštenjem i rezultatima izvrenog pretresa.

Inače, Facebook stranica Dileri narkotika je pokrenuta krajem prošle godine kada su se odigrale akcije Grom 1 i Grom 2. Od tada nije ažurirana što navodi na zaključak da je urednik te stranice neko od odgovornih lica Policije Kruševca upoznatih sa delovanjem u grupi pomenutih lica i neko kome je zabranjeno da je ubuduće uređuje stranicu. Ili je neko od kriminalne konkurencije kome je u interesu da svi naabrojeni u grupi budu uhapšeni.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply