Zadaci Komunalne policije u Kruševcu za naredni period

komunalna_policija_krusevac

Po svim prijavama građana, bez obzira na oblast, a za šta je nadležna komunalna policija, postupa se sa dnevnom ažurnošću, ističe načelnik komunalne policije grada Kruševca Jovica Vesić. U narednom periodu biće pojačana kontrola nelegalnog taksi prevoza, radnog vremena ugostiteljskih objekata i vanpijačne prodaje.

komunalna_policija_krusevac

Najveći broj prijava građana odnosi se na nelegalni taksi prevoz, te će između ostalog, u narednom periodu aktivnosti komunalne policije biti usmerene na kontrolu istih, zatim vanpijačne prodaje, nedozvoljenog parkiranja na zelenim površinama, kao i sprečavanje uništavanja mobilijara u parkovima. Takođe će biti pojačana kontrola radnog vremena ugostiteljskih objekata u skladu sa odlukama grada Kruševca.

Načelnik Vesić se osvrnuo i na obezbeđivanje skupova na glavnom gradskom trgu za Novu i Pravoslavnu novu godinu gde je bio angažovan kompletan sastav komunalne policije, u saradnji sa MUP-om i drugim državnim službama, i istakao zadovolstvo što je sve proteklo u najboljem redu iako je bilo prisutno više hiljada građana.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply