Za posao u novoj kovid bolnici u Kruševcu prijavilo se 220 lekara i 550 medicinskih tehničara

Za posao u kovid bolnici u Kruševcu prijavilo se 220 lekara i 550 tehničara – Na konkurs za zapošljavanje zdravstvenih radnika u kovid bolnicu u Kruševcu prijavilo se 220 lekara i više od 550 medicinskih sestara, rekao je direktor niškog Kliničkog centra Zoran Perišić.

Perišić je agenciji Beta rekao da će članovi komisija za zapošljavanje naredne subote i nedelje u Kliničkom centru razgovarati sa zdravstvenim radnicima koji su se prijavili na konkurs i nakon toga doneti odluku o zapošljavanju.

Klinički centar u Nišu je krajem novembra objavio oglas za zapošljavanje na neodređeno vreme 129 doktora medicine, osam diplomiranih farmaceuta i 504 medicinske sestre koji će raditi u kovid bolnici u Kruševcu.

Niškom Kliničkom centru poveren je posao zapošljavanja medicinskog osoblja za novu bolnicu, dok će bolnica u Kruševcu zaposliti nemedicinsko osoblje.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno u Kruševcu da bi kovid bolnica u tom gradu trebalo da bude završena do 15. decembra, a otvaranje i prijem pacijenata se očekuje oko 20. decembra 2020. godine.

Izvor: Danas.rs/Tanjug/AV FB profil

Link: https://www.danas.rs/drustvo/za-posao-u-kovid-bolnici-u-krusevcu-prijavilo-se-220-lekara-i-550-tehnicara/

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply