VOZAČ VOZIO 140 NA SAT PA ZASPAO I ZAKUCAO SE U OGRADU: Poginuli Vladica Rašić i N.R. (14) otac i sin iz Kruševca! Živote izgubili i Aleksandra i Žikica Janković! Beograđanin Dragan Vučićević jedini preživeo!

Detalji stravične tragedije u Hrvatskoj – VOZAČ VOZIO 140 NA SAT PA ZASPAO I ZAKUCAO SE U OGRADU! Poginuli Vladica Rašić i N.R. (14), otac i sin iz Kruševca! Živote izgubili i Aleksandra i Žikica Janković! Beograđanin Dragan Vučićević jedini preživeo!
VOZAČ VOZIO 140 NA SAT PA ZASPAO I ZAKUCAO SE U OGRADU! Poginuli Vladica Rašić i N.R. (14) otac i sin iz Kruševca! Živote izgubili i Aleksandra i Žikica Janković! Beograđanin Dragan Vučićević jedini preživeo!

Četvoro državljana Srbije poginulo je rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod odmarališta „Bošnjaci“, a policija sumnja da je uzrok stravične saobraćajke to što je vozač škode oktavije automobila zaspao.

Prema prvim informacijama, u nesreći su stradali Vladica Rašić (42) i njegov sin N. R. (14) iz Kruševca, kao i Aleksandra Janković (43) i Žikica Janković (47).

U udesu je povređen suvozač Beograđanin Dragan Vučićević (28) i on je smešten u bolnicu u Vinkovcima. Povređeni mladić je, kako saznajemo, u stabilnom stanju.

Od siline udara svi putnici su ispali iz automobila, osim suvozača koji je preživeo i to najverovatnije zato jer je bio vezan.

Prema prvim informacijama, brzinomer je ostao zakucan na 140 na sat.

foto: Printskrin / You Tube

Kako nezvanično saznajemo, Rašići i Jankovići su se našli putem aplikacije za prevoz putnika, odnosno ranije se nisu znali.

Četvoro je podleglo užasnim povredama, dok je jedan mladić (28) povređen, ali se sada nalazi u stabilnom stanju.

foto: Printscreen HRT 4

Nesreća se dogodila na auto-putu A3 u smeru ka Zagrebu.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply