Vojvodina pobedila Megavizuru u kruševačkoj Hali sportova

Mega Vizura

U odlučujećem susretu za prvaka države Agroživ košarkaške lige Srbije, košarkaši Vojvodina Srbijagas pobedili su u Kruševcu beogradsku Mega Vizuru 77:76, po četvrtinama ( 18:28, 15:16, 25:9, 19:23), na poluvremenu 44:33 za Mega Vizuru.

Mega Vizura

Zemunski prvoligaš Mega Vizura odlučila se da poslednji susret u Prvoligaškom društvu, pred nastavak takmičenja u Super ligi, odigra pred kruševačkom publikom. Igraće susrete sa Partizanom i Crvenom Zvezdomkako smo već pisali. U podršci publike Mega Vizura se nije prevarila, oko 1500 navijača uHali koja ima 2040 sedišta, plus 180 zvanica na stolicama kraj aut linije sve vreme je bodrilo domaćina ovog meča.

Oni su to opravdali u prvom poluvremenu, ali krajem trećeg perioda igre, Vojvodina je prvi put prešla u vođstvo i u završnici za infarkt uspela da pobedi. Na 20 sekundi pre kraja Mega Vizura je vodila 76:75, ali su Lale iz Novog Sada uspele da preokrenu rezultat u svoju korist 77:76.

Reč, dve o atmosferi..

Pokušali su organizatori da Kruševljanima prirede pravi svetski spektakl. Golišave najavljivačice, najavljivale su svaku četvrtinu ovog prvenstvenog duela. U pauzi bilo je i prigodnih poklona navijačima, a i sjajnog plesa od strane beogradskih plesačica. Jedino u čemu Mega Vizura nije uspela je to da pobedi Vojvodinu, tako su titula prvaka i pehar pripali Vojvodini.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply