Više od godinu dana seksualno zlostavljali mentalno obolelu maloletnicu

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu odredili su zadržavanje Đ.M. (37) i N.D. (23) iz okoline Kruševca zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo obljuba nad nemoćnim licem.Sumnja se da su Đ.M. i N.D. tokom 2011. i 2012.godine u više navrata izvršili obljubu nad maloletnom osobom.

Prema saznanjima „Blica“ Đ.M. je nesrećnu devojku,koja je osoba sa posebnim potrebama, upoznao u jednom kruševačkom kafiću 2011.godine.

– Upoznali su se u kafiću „LS“ u koji je devojka izašla sa drugaricom, zajedničkom poznanicom.Đ.M., koji ima 37 godina, predstavio se kao Mateja Kristijanović rekavši da ima 28 godina. U prvo vreme su se viđali u gradu a potom je on po nju dolazio autom i vozio je u svoju kuću u selu Vitanovac gde su imali seksualne odnose. U to vreme devojka je bila maloletna. -priča izvor „Blica“.

Đ.M. nije bilo dovoljno što je imao seksualne odnose sa maloletnom devojkom ometenom u razvoju već je tražio da ona spava i sa njegovim prijateljem N.D. koji mu pomaže radeći na farmi svinja. Devojka je u početku to odbijala ali je kasnije pristala jer joj je Đ.M. zapretio da će ispričati njenim roditeljima o njihovom odnosu. Nesrećnica je u nekoliko navrata pokušala da se sakrije od nasilnika, menjala je brojeve mobilnih telefona, ali bi je oni uvek našli i odvodili u kuću Đ.M. gde su se iživljavali nad njom.

– Đ.M. je vremenom postao jako surov prema devojci. Lupao joj je šamare a tražio da od roditelja koji su dobrostojeći uzima novac kako bi ga davala njemu. Optuživao ju je da mu je navodno ukrala 200 evra. Prošlog petka je pozvao na mobilni i rekao da neće ostati živa ako ne vrati tih 200 evra. -dodaje naš sagovornik.

Ko zna koliko bi trajala agonija devojka rodom iz jednog sela u Rasinskom okrugu da siledžije nisu došle na ideju da ucenjuju i njenu porodicu. Pozvali su ukućane na fiksni telefon preteći da neće više videti dete ukoliko im ne isplate 200 evra. Otac je pretnje prijavio policiji a inspektori su radeći na rasvetljavanju slučaja došli do šokantnog saznanja da su se Đ.M. i N.D. mesecima iživljavali nad devojkom.

Devojka je sada u porodici koja ne želi da govori o ovom slučaju dok ne vide kako će reagovati istražni organi i tužilaštvo.U strahu su za svoju bezbednost jer sumnjaju da dvojica nasilnika imaju još pomagača. Đ.M. i N.D. biće danas (četvrtak) saslušani pred istražnim sudijom Višeg suda u Kruševcu.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply