Archive for the ‘Politika’ Category

Osuđeni političar Milutin Jeličić Jutka je danas trebao da bude u zatvoru, ali se žalio i zahtevao da izdržavanje kazne odloži

PREVEJANI JUTKA Danas je konačno trebalo da se nađe iza rešetaka, ali ponovo pokušava da IZBEGNE KAZNU Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Odgovor iz gradske uprave Kruševca o priči o budžetu za 2021. godinu: Budžet je razvojni, iako postoji jedan spomenik Knezu Lazaru postavljanje većeg je dug Srbiji, objavljujemo celu email prepisku

Uprava Kruševca: Budžet razvojni, spomenik Knezu dug Srbiji

Usvojen budžet grada Kruševca za 2021. godinu

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA KRUŠEVCA: Usvojen budžet Foto: Kruševac.rs

Milutin Jeličić Jutka dobio poziv da se javi 20. januara na izdržavanje zatvorske kazne od 3 meseca zbog seksualnog uznemiravanja

Osnovni sud u Brusu naložio bivšem predsedniku Opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki da se 20. januara javi na izdržavanje tromesečne zatvorske kazne.

Posle otvaranja nove kovid bolnice za medije i javnost, nastavljeni radovi na sređivanju bolnice

Bolnicu u nedelju otvorili, a u ponedeljak nastavili radove Foto:Nova.rs

„Lekari napravili špalir za Vučića, umesto da on klekne pred njima“ – Lekari Vučiću ili Vučić lekarima? Ko kome zapravo treba da se pokloni i oda počast?

Lekari napravili špalir za Vučića, umesto da on klekne pred njima Foto: Twitter

Marinika Tepić: BORBA ZA POLITIČKI REJTING? Otvara se nova kovid bolnica a objekti nezavršeni, prvi pacijenti će ući tek za nedelju dana!

Cena rejtinga: Objekti nezavršeni, a bolnica se sutra otvara

Otvara se nova kovid bolnica u Kruševcu, makar medijsko otvaranje, dok će prvi pacijenti biti primljeni za nedelju dana, kada se stvore najosnovniji uslovi za lečenje i rad (FOTO)

VUČIĆ SUTRA PRISUSTVUJE SVEČANOSTI U KRUŠEVCU: Nova kovid bolnica biće otvorena u REKORDNOM ROKU, ali da li je i završena njena izgradnja?! (FOTO)

Postoji li rat unutar SNS klanova i političkih struja? Po nalogu ministra novu kovid bolnicu u Kruševcu snabdevaće Klinički centar Srbije, a ne RFZO kako bi po zakonu trebalo biti!

Tepić: Rat SNS klanova, Lončar zarađuje na bolesnima Foto: Arhiva

NJAVEĆA BIZARNOST DANA: Predsednik države dobio tortu bolnicu u vremenu kada narod umire zbog korona virusa, da li zbog zahvalnosti što je baš firma Termomont dobila posao bez tendera ili je razlog slavlje u vremenu kada narod umire, nije navedeno!

Najveća bizarnost dana je torta koju je na poklon dobio Vučić Aleksandar Vučić Instagram @Budućnost Srbije