Dr Vesna Stević-Gajić novi direktor Opšte bolnice u Kruševcu!

Prim. dr Vesna Stević-Gajić <br/> Foto: S. Babović

Vesna Stević-Gajić novi direktor bolnice u Kruševcu – Prim. dr Vesna Stević-Gajić, dugogodišnja direktorka Doma zdravlja u Kruševcu biće novi rukovodilac Opšte bolnice, saznaju “Novosti”

 Prim. dr Vesna Stević-Gajić <br/> Foto: S. Babović

Prim. dr Vesna Stević-Gajić
Foto: S. Babović

KRUŠEVAC – Prim. dr Vesna Stević-Gajić, dugogodišnja direktorka Doma zdravlja u Kruševcu biće novi rukovodilac Opšte bolnice, saznaju “Novosti”.

Do smene direktorke bolnice, dr Slobodanke Jotić, u “paketu” sa još 10 direktora zdravstvenih ustanova u Srbiji, došlo je, da podsetimo, posle kontrole po nalogu ministra zdravlja Zlatibora Lončara, odnosno nakon tragičnog slučaja dečaka Radenka Nikodinovića iz Loznice, koji je preminuo od sepse.

O imenima naslednika direktorskog mesta u kruševačkoj bolnici po gradu se danima licitiralo, a kao najozbiljniji kandidati najviše su se spominjali specijalisti više internističkih grana. Dr Vesna Stević-Gajić je u sredu bila na službenom putu u Beogradu. Inače, za v.d.direktora Doma zdravlja imenovana je septembra 2014.godine, ali je i ranije, pre podele Zdravstvenog centra na DZ i Opštu bolnicu, bila na istoj funkciji.

Još uvek nije poznato ko će dr Vesnu Stević-Gajić naslediti na rukovodećoj poziciji u Domu zdravlja, a prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, sada već bivša direktorka Opšte bolnice, dr Slobodanka Jotić, subspecijalista epileptologije, vratiće se na svoj stari posao, na Neurološkom odeljenju.

Izvor: Novosti.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply