VELIKI PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA NESREĆNOG MARKA: Sada se zna ko je mladića gurnuo niz stepenice, OVO JE ŠOK!

Odmah nakon ubistva, uhapšene su četiri osobe

trstenik

Tragedija koja se desila u kafani “Dominik i Mirjana“ u selu Grabovac, u noći između subote i nedelje u kojoj je stradao Marko Đurić dobila je potpuno drugi tok!

Odmah nakon ubistva, uhapšene su četiri osobe.

Među uhapšenima je i vlasnik lokala Dominik Dimić (51) iz Kruševca, za koga se ispočetka sumnjalo da je gurnuo nesrećnog mladića sa terase na stepenište, a mera zadržavanja određana je i Andriji Đorđeviću (53), Milanu Radu (30) i Goranu Krstiću (49).

Posle isteka pritvora biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, koje vodi istragu o ubistvu i odakle je naložena obdukcija tela.

Nakon današnjeg sasulašanja u tužilaštvu došlo je do značajne promene koja suđenje okreće u drugom smeru!

Naime, prema rečima izvora, sestrić vlasnika kafane Milan istakao je kako sebe smatra odovornim za nesreću usled koje je mladić Marko Đurić tragično izgubio život.

Đurić je pao niz stepenice i udario glavom o beton, posle čega je preminuo na licu mesta.

– Priznajem da sam ga gurnuo, ali nisam imao nameru da ga i ubijem. Zgrabio sam ga za majicu i blago odgurnuo, a Marko je usled velike količine alkohola izgubio ravnotežu i završio stravičnim padom preko stepenica.

Ostali su negirali, i potvrdili da iza nesrećnog sluačaja stoji Milan Rade.

– Samo je ostao da leži. Kada su mu ljudi prišli već nije davao znake života. Pozvana je Hitna pomoć, međutim, lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt. Svi učesnici tuče su bili pod uticajem alkohola – kaže izvor.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply