UŽAS U KRUŠEVCU: Huligani razbijali vozila usred dana, sve zabeleženo u video snimku, još uvek nema zvanične objave policije (VIDEO)

Nesvakidašnji prizor sa jedne od kruševačkih ulica zaprepastio je Srbiju. Na snimku koji je poslala čitateljka Direktno iz ovog grada, vide se trojica mladića koji, ničim izazvani, uništavaju vozila i stakla na jednoj radnji.

Najpre je jedan od njih oštetio retrovizor na kombiju, potom su ostala dvojica isto to uradila na putničkim vozilima, a jednom od njih to nije bilo dovoljno, pa je šutirao staklo na objektu poslovnog prostora.

Mladići oštetili vozila u Kruševcu, VIDEO: Direktno.rs

Kako se vidi na snimku, jedan od njih je posekao nogu na staklo, a neko od prolaznika im je dobacivao da se sklone.

Prema našim saznanjima, jedna Kruševljanka ih je prijavila policiji, ali za sada nije poznato da li su organi reda reagovali i da li su izgrednici privedeni.

Izvor: Direktno.rs

Link: https://direktno.rs/vesti/hronika/277700/uzas-u-krusevcu-huligani-razbijali-vozila-usred-dana-video.html

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “UŽAS U KRUŠEVCU: Huligani razbijali vozila usred dana, sve zabeleženo u video snimku, još uvek nema zvanične objave policije (VIDEO)”

  1. Heh kaže:

    Jaoooo…. Pa to bi trebalo da se izreseta kuglicama po tim cackalicama od tih ekstremiteta, pa neka im mame i tate kukaju posle. Zasto im skrivate lica??? Nije da je osumnjici,

Leave a Reply