Uspešna 2012. godina za Javno Komunalno Preduzeće Kruševac

Za nama je uspešna poslovna godina, planiramo puno toga i u predstojećoj 2013. godini, a izazov za nas je da isto i realizujemo – poručuju u Javno Komunalnom preduzeću u Kruševcu.

Govoreći o postignutom u 2012 godini, direktor Javno Komunalnog preduzeća Boban Kostić je sa zadovoljstvom istakao „U proteklih pet meseci, koliko obavljam dužnost, direktora Javnog komunalnog preduzeća, uspeli smo da popravimo finansijsko stanje i odradimo ono što je za taj period bilo planirano“. Kostić je naglasio da će u istom kontinuitetu nastaviti i u 2013 godini: „Pored nove mehanizacije,u godini koja je pred nama prioritet ća nam, pre svega, biti sređivanje odnosno ulepšavanje grada,pa se nadamo da ćemo proleće dočekati sa puno zelenila i uređenim gradskim trgovima“. Pored pomenutog, direktor JKP Boban Kostić, je Kruševljanima čestitao Novogodišnje i Božićne praznika, a svojim saradnicima, između ostalog, da nastave sa uspešnim poslovanjem.

Pre nekoloko dana u Javno komunalnom preduzeću „Kruševac“ puštena su u funkciju 3 vozila.

Dva vozila su kupljena nova (kamion smećar i „bob-cat“), a jedan stari kamion smećar koji se nije koristio više od 10 godina je repariran i prepravljen u kiper kamion.Kamion smećar (opremljen je i malom dizalicom za pražnjenje podzemnih kontejnera, koji će se po prvi put postaviti u Kruševcu početkom marta) i „bob-cat“ kupljeni su od sredstava dobijenih na osnovu projekta Fonda za ekologiju, a ukupna cena ova dva vozila je oko 125.000 evra.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Uspešna 2012. godina za Javno Komunalno Preduzeće Kruševac”

  1. Paja Stankovic kaže:

    Dokle ce da se sire samo hvalospevovi kada ce da se uvede samokritika.Ako je otisao Boban Kostic zasto ste mu dozvolili da otera svu zimsku mehanizaciju.Naime on je stizao da ocisti i uluce i trotoare da grad bude stvarno grad a sada se pesice ne moze proci ni jednim trotoarom.tno imate izgovor da je neko drugi kriv samo ne vi.

Leave a Reply