Unapšen Meda, vlasnik Grizlija, jer je policajcima rekao nešto što im se nije svidelo, narod se digao protiv bahatih policajaca!

Grizli Kruševac

G.R. (56), poznatiji kao Meda, vlasnik kafea Grizzly u Zakićevoj ulici u Kruševcu, uhapšen je noćas zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, kako je saopštila kruševačka policija. Iako preko 200 okupljenih ljudi ispred Grizlija svedoči da su policajci isporvocirali a onda bez razloga i uhapsili čoveka koji im je u lice rekao istinu, da od poreza koji on plaća oni primaju platu iu nose uniforme kupljene od para naroda! 

Grizli Kruševac

 

Saopštenje iz policijske stanice u Kruševcu glasi: Kruševljanin G.R. (56) uhapšen je noćas, 01.08.2015. godine, zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Incident se dogodio kada su pripadnici PU Kruševac legitimisali osumnjičenog, koji je pružao otpor, vređao i na kraju napao policajce.

Po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

U momentu dolaska policije i legitimisanja vlasnika kafea Grizli, ispred kafića na ulicije bilo puno omladine, i svi svedoče da nije bilo napada na policiju, već samo razgovor gde im je rečeno da radi po zakonu, da plaća porez od kojih policajci primaju platu i onse radne uniforme, što je uvredilo bahate pripadnike interventne policije, pa su napali vlasnika kafića, a onda mu i stavili lisice. Okupljena omladina je skandirala bahatim policajcima uvredljive komentare, a ubrzo je pristiglo i pojačanje. Bilo je preko 12 policajaca prisutno, i odveli su vlasnika kafića.

Žena i ćerka uhapšenog su cele noći presedele u policijskoj stanici u Kruševcu čekajući objašnjenje o razlozima za hapšenje, ali objašenjenje nisu dobili jer ga i nema! Štaviše, bahati kruševački policajci nisu dozvolili da se uhapšenom dostavi ni lek, koji već godinama pije!

Večeras se ispred policijske stanice okupilo puno naroda nezadovoljnih selektivnim hapšenjem nevinih ljudi, dok kriminalci šetaju ulicom družeći se sa tim istim policajcima!

Ostavite komentare na našoj Fejsbuk stranici: Kruševac Info Fejsbik stranica

#‎PravdaZaMedu‬

 

narod se digao u Kruševcu

narod se digao u Kruševcu

narod se digao u Kruševcu

Fotografije objavljene na 037ks portalu

Opširnija vest je objavljena na 037KŠ portalu: http://037ks.com/2015/08/pravda-za-medu-pravda-za-grizli/

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply