Ušli smo u mirniju 2013. godinu kaže Dejan Srdić

Dejan_Srdic

Radili smo užurbanim tempom, ušli smo u mirniji period skupštinskog rada, ocena je predsednika kruševačkog Parlamenta Dejana Srdića

Dejan_Srdic

– U drugoj polovini 2012. godine, po preuzimanju vlasti i konstituisanju, Skupština grada Kruševca radila je užurbanim tempom, da bi blagovremeno donela brojne odluke i rešenja kao i rebalans budžeta, što je omogućilo nesmetano funkcionisanje odgovarajućih gradskih službi, javnih preduzeća i ustanova – rekao je u izjavi za Regionalnu Radio televiziju Kruševac, predsednik Skupštine grada Dejan Srdić. U tom periodu sednice su bile opterećene prevelikim dnevnim redom, pa je tako pred odbornicima bilo preko 500 tačaka, od kojih se većina odnosila na unapređenje kvaliteta života na lokalu. U tom smislu rad odbornika je bio na visokom nivou i sve pohvale za njihovo angažovanje što je uticalo da je Skupština sve svoje obaveze obavila na vreme i kvalitetno.

U 2013. godini imaćemo mirniji period, a trudićemo se da odluke koje donosimo omoguće unapređenje socijalno ekonomskog položaja građana i poboljšaju ambijent za realizaciju novih investicija i upošljavanje građana, rekao je Srdić uz čestitku za Novogodišnje i Božićne praznike.

Izvor: Radio televizija Kruševac

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply