Uhapšen Nišlija koji je kuhinjskim nožem teško povredio devojku i lakše muškarca, najverovatnije zbog ljubomore

IVANU (31) KASAPIO KUHINJSKIM NOŽEM – Sve se odigralo ispred zgrade u Kruševcu u kojoj se izdaje „stan na dan“

Hapšenje

Hapšenje, Foto: screenshoot/Youtube

Kruševačka policija uhapsila je L. M. (24) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je jutros oko 7 sati u Ulici Majke Jugovića u Kruševcu nožem pokušao da ubije Ivanu B. (31).

– On se sumnjiči da je u ulici Majke Jugovića, oko 7 sati, nakon kraće rasprave kuhinjskim nožem naneo više ubodnih rana u predelu ruku i leđa tridesetjednogodišnjoj devojci iz Niša i posekao po ruci dvadesetsedmogodišnjeg mladića iz Kruševca – navodi Policijska uprava u Kruševcu.

Devojka Ivana B. (31) iz Niša sa teškim i mladić sa lakim telesnim povredama zbrinuti su u kruševačkoj bolnici. Devojka je na Odeljenju hirurgije i njeno zdravstveno stanje je stabilno, ima posekotine u predelu grudi i podlaktice, nije životno ugrožena, potvrdila je direktorka Opšte bolnice Kruševac dr Vesna Satević Gajić.

Osumnjičenom za pokušaj ubistva je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu priijavu biće priveden tužiocu, potvrdila je policija.

Prema priči komšija sa mesta događaja u Ulici Majke Jugovića, sve se dogodilo u ranu zoru u sokačetu ispored višespratnice broj 27-1 u kojoj „ima jedan stan koji se izdaje za noćenje“.

Niko nije video, kažu, šta se tačno dogodilo, ali su stanare ove i susednih zgrada probudile sirene policijskih automobila, kola hitne pomoći i kriminalisatičke službe.

– Ne znamo o kojoj je devojci reč, a ni sa kim je bila u trenutku kad je napadnuta. Najverovatnije da ju je napao neko sa kim je bila u vezi, pa je sačekao ispred zgrade kad se pojavila sa drugim mladićem iz Kruševca – kaže nam jedan od komšija.

Policija je od ranih jutarnjih sati tragala za napadačem, dvoja kola interventne službe stajala su blizu mesta događaja sve do podne, a potom su napustila teren.

Istarga je u toku, a novi detalji saznaće se posle saopštenja Višeg javnog tužuilaštva gde je osumnjičeni priveden na saslušanje.

Izvor: Alo.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply