Uhapšen kruševački diler koji je drogu sakrio u torti!

Heroin Kruševac

U noćašnjoj akciji hapšenja u okolini Prokuplja, policija je zaplenila više od 180 grama heroina, a osumnjičeni je drigu krio u torti u gepeku taksija.

Heroin Kruševac

 

U sinoćnoj akciji Radne grupe za suzbijanje narkotika PU Prokuplje, zaplenjeno je 182,40 grama braon praškaste materije nalik na opojnu drogu heroin.

 

Kako nezvanično saznajemo, droga je pronađena kod izvesnog Aleksandra G. (38) iz Kruševca kome je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i protiv  njega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava za nedozvoljenu trgovinu i  stavljanje u promet opojnih droga.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je akcija hapšenja obavljena u Blacu, gde je Aleksandar pokušao da dostavi pošiljku heroina vozeći taksi vozilo marke „šervolet“ firme „Mega taksi“ iz Kruševca. Operativnim radom, policija je došla do saznanja da se u pomenutom vozilu nalazi droga, pa je kod Blaca zaustavila vozača.

Nakon pretresa automobila, heroin je pronađen u torti  koja je bila u gepeku a osumnjičeni je uhapšen.

Radna gupa za suzbijanje narkomanije prokupačke policije je u poslednje vreme intenzivirala operativni rad na terenu i praktično objavila rat trgovcima narkotika na terioriji Topličkog okruga. Iako su rezultati sve vidljiviji, pretpostavlja se da je još uvek veliki broj dilera. Kao razlog se navodi i činjenica blizine administrativnog prelaza sa Kosova i Metohijom a opštine u Toplici su na tranzitu puta droge sa Kosmeta ka unutrašnjosti zemlje i dalje ka Evropi. Pre oko mesec dana, pripadnici policije koji se bave suzbijanjem narkotika napadnuti su u Prokuplju prilikom hapšenja A. I. (21) iz Prokuplja kod koga su pronađene psihoaktivne tablete. Tom prilikom uhapšeni su D. U. (19) i J. Đ. (19) iz Prokuplja. Iako je A. I. i D. U. određen pritvor do trideset dana, oni su samo nekoliko dana nakon incidenta pušteni da se brane sa slobode.

 

Tekst preuzet sa sajta http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/611956/Diler-iz-Krusevca-sakrio-heroin-U-TORTI

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply