Učenici Mašinsko-elektrotehničke škole uništili učionicu (Video)

Pogledajte, đaci iz dosade demolirali učionicu

Snimak prikazuje učenike kako mirno sede, zbijaju šale, da bi iznenada podivljali počeli da ruše klupe, bacaju stolice i šutiraju rančeve.

Pogledajte, đaci iz dosade demolirali učionicu

Da ovaj snimak nije osvanuo na Jutjubu niko ne bi poverovao da učenici Mašinske škole u Kruševcu mogu iznenada da podivljaju i da bez ikakvog povoda demoliraju učionicu.

Snimak koji je objavljen u utorak  28.avgusta ove godine na Jutjubu prikazuje učenike, verovatno za vreme jednog od odmora kako mirno sede, zbijaju šale, da bi iznenada iz čista mira počeli da ruše klupe, bacaju stolice i šutiraju rančeve.

Interesantno, dok je grupa rušila sve pred sobom uz obavezno urlanje, na drugom kraju učionice jedan deo prisutnih ostao je u šoku i sa nevericom ih posmatrao.

Ostalo je međutim nejasno da li je za ovaj vandalizam neko kažnjen i kada se zapravo sve dogodilo, ali s obzirom na snimak može se zaključiti da postoji ozbiljan problem sa srednjoškolcima u Kruševcu.

Naime, ovo nije prvi ispad u ovoj školi.  Pre godinu dana verbalni sukob nekolicine đaka prerastao je u masovnu tuču u kojoj su učestvovali i roditelji učeniku.

PROČITAJ JOŠ:  Akcija prikupljanja mobilnih telefona, tableta i računara za učenike osnovnih i srednjih škola koji pohađaju onlajn nastavu organizuje se i u Kruševcu i Rasinskom okrugu

Tuča se dogodila kada učenici posle velikog odmora nisu otišli u učionicu već je usledila svađa, a zatim i makljaža  u koju su se umešali roditelji i policija.

Direktor negirao da su učenici demolirali učionicu

Direktor kruševačke Mašinsko-elektrotehničke škole, Prvoslav Ristivojević, negirao je danas da je snimak na kome se vidi kako učenici demoliraju nameštaj u jednoj učionici snimljen u njegovoj školi.

Na Jutjubu je objavljen snimak na kome se vidi kako deo učenika razbacuje po učionici školski nameštaj u trenutku kada tu nema profesora. Drugi deo učenika sedi po strani i ne učestvuje u demoliranju učionice.

„To se nije desilo u Mašinsko-elektrotehničkoj školi, prvi put čujem za tako nešto, na Internetu postoje razne gluposti, nemam više šta da vam kažem, prošetajte po školi pa vidite da li je neka učionica demolirana“, rekao je Ristivojević.

Na konstataciju da je snimak načinjen ranije, jer svi učenici nose jakne ili odeću sa dugim rukavima, Ristivojević je dodao da se tako nešto nije dogodilo ni ranije.

PROČITAJ JOŠ:  Novi crni rekord, čak 191 zaražen korona virusom u poslednja 24 sata u Rasinskom okrugu!

„Imali smo sitnije probleme, neke stvari koje se svakodnevno dešavaju, ali ovako nešto nije zabeleženo“, rekao je direktor.

Ristivojević je kazao i da nije video snimak te da danas svako može da namontira šta god hoće i da to pusti u javnost.

Mašinsko-elektrotehnička škola u Kruševcu ima 1.059 učenika, odnosno 42 odeljenja.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply