Ubica komšije u pritvoru, zaprećena kazna od 5 do 15 godina!

Mesto zločina / Foto S. Babović

Trstenik: Ubici preti pet do 15 godina zatvora – Kruševac: Više javno tužilaštvo pokrenulo istragu zbog ubistva u naselju Pejovac u Trsteniku. Osumnjičeni i žrtva satima su se družili ispred diskonta “Koles, a onda je izbio sukob

 Mesto zločina / Foto S. Babović

 

KRUŠEVAC – Više javno tužilaštvo u Kruševcu donelo je naredbu o sprovođenju istrage za krivično delo ubistvo koje se dogodilo u sredu uveče oko 23 sata u naselju Pejovac u Trsteniku, potvrđeno je “Novostima”. Dušan Pavlović(40)iz ovog mesta, osumnjičeni za ubistvo komšije Dragiše Kostića(59) je u pritvoru.

 

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora od pet do 15 godina.

– Okrivljeni je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu 24.juna i protiv okrivljenog je određen pritvor – ističe između ostalog za “Novosti” dr Bratislav Petrović, viši javni tužialc.

Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, osumnjičeni i žrtva satima su se družili ispred diskonta “Koles” u Kostićevom vlasništvu, a nakon verbalne prepirke u ulici Braće Spasojevića gde su obojica živeli, Pavlović je otišao po nož i izboo komšiju. Žrtva je podlegla posledicama ubadanja u kruševačkoj bolnici.

– Kostić i Pavlović su bili u korektnim odnosima, sedeli su i ranije ispred diskonta u ulici Braće Spasojevića, gde je Kostić imao tu radnju i porodičnu kuću – navodi nezvanično izvor “Novosti”. – Priča se da je sukob izbio posle prepirke oko gajbica koje je svojevremeno Pavlović uzeo od Kostića.

Dragiša Kostić sahranjen je u subotu na Novom groblju u Trsteniku. Iza sebe je ostavio suprugu i četvoro dece. Važio je za poštenog domaćina i dobrog komšiju.

Izvor: Novosti.rs

Link: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:612158-Trstenik-Ubici-preti-pet-do-15-godina-zatvora

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply