U zatvoru se obesio ubica žene i devojčice

Radosav M.

Radoslav Marinković (67) koji je 9. januara ove godine u holu u prizemlju zgrade u ulici Gavrila Princira u Kruševcu hicima iz vatrenog oružja pucao u Danijelu M. i njenu šestogodišnju ćerku obesio se u zatvorskoj ćeliji

Radosav M.

Radoslav Marinković (67) iz Dedine kod Kruševca, koji je u januaru ubio Danijelu M. (42) i njenu šestogodišnju ćerku obesio se u zatvorskoj ćeliji, potvrdio je njegov branilac, advokat Rade Vujčić.

„Do nasilne smrti vešanjem došlo je u ponedeljak u ćeliji KPZ Bolnice koja se nalazi pri Centralnom zatvoru u Bačvanskoj ulici u Beogradu.

Marinković se tamo nalazio na neuropsihijatrijskom veštačenju na okolnosti uračunljivosti, koje se radi kod izvršilaca najtežih dela, što je on bio“, kazao je Vujčić.

Dodao je da je urađena obdukcija tela te da posebna komisija utvrđuje način na koji se taj čovek ubio. Vujčić je kazao i da je predmet u kome je Marinković bio osumnjičen za dvostruko ubistvo bio u fazi istrage, to jest da je bilo završeno balističko veštačenje i da se čekalo neuropsihijatrijsko veštačenje.

Dodao je da porodica danas preuzima telo preminulog.

Radoslav Marinković je 9. januara ove godine u holu u prizemlju zgrade u ulici Gavrila Princira u Kruševcu hicima iz vatrenog oružja pucao u Danijelu M. i njenu šestogodišnju ćerku, koje su nedugo nakon toga preminule.

Žrtve sumanutog Radoslava...Milica (5) i Danijela (42) Milićević

 

Žrtve sumanutog Radoslava…Milica (5) i Danijela (42) Milićević

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply