U toku je rekonstrukcija Obilićeve (gradonačelnikove) ulice

Obiliceva ulica

U toku su radovi na rekonstrukciji trotoara u Obilićevoj ulici od Nemanjine do Trga Kostrurnica. Ulica bi, prema planu Direkcije za urbanizam i izgradnju grada Kruševca, za saobraćaj trebalo da bude otvorena krajem jula

Obiliceva ulica

U okviru rekonstrukcije u Obilićevoj ulici, izvode se radovi na proširenju trotoara sa obe strane od Nemanjine do Trga Kosturnica, u dužini od 723 metra.

Prema projektu Direkcije za urbanizam i izgradnju grada Kruševca, ulica će za saobraćaj biti zatvarana sukcesivno. Trotoar će u delu od Nemanjine, levom stranom do Trga Kosturnica biti proširen na oko 4 metra. Nakon završetka radova, sledi projekat obeležavanja parking mesta, samo sa jedne strane a saobraćaj će se i dalje odvijati jednosmerno. Radove, čija je vrednost 10 miliona 200 hiljada dinara, bez PDV-a, izvodi preduzeće DOO Min gradnja Niš.

– Obilićeva ulica s obzirom da je paralelna sa glavnom Vidovdanskom i počinje u zoni Stare zelene pijace, jedna je od najprometnijih u Kruševcu. Planom direkcije za urbanizam i izgradnju grada Kruševca, iz budžeta grada za 2013. godinu obezbeđena su sredstva za rekonstrukciju, rekao je prilikom obilaska radova zamenik direktora Direkcije za urbanizam i izgradnju Milan Milošević.

Završetak rekonstrukcije Obilićeve ulice, koja se finansira sredstvima iz gradskog budžeta, planiran je do kraja jula.

Prema projektu Direkcije za urbanizam i izgradnju grada Kruševca u toku su radovi na rekonstrukciji Rebekinog sokačeta u centru grada, ulici Miše Mitrovića, u Šavranu i u Vučaku.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply