U Rasinskom okrugu u poslednjih 24 sata još 109 novozaraženih korona virusom, u Opštoj bolnici Kruševac 185 pacijenata na bolničkom lečenju

U Rasinskom okrugu još 109 slučajeva koronavirusa

Kruševac, kovid bolnicaN1

U Rasinskom okrugu za dan je registrovano još 109 slučajeva oboljevanja od korone, u kruševačkoj Opštoj bolnici je smešteno 185 pacijenata, dok je u kovid bolnici njih 50, pokazuju podaci nadležnih službi.

Među novoobolelima je, prema podacima kruševačkog Zavoda za javno zdravlje, najviše osoba iz Kruševca – 68, Trstenika – 16, te Aleksandrovca – 14. U Ćićevcu je za dan zabeleženo oboljevanje šestoro pacijenata, u Varvarinu četvoro, a u Brusu jedan.

U Opštoj bolnici u Kruševcu je zbog korone smešteno 185 pacijenata, što je za šestoro više nego juče.

U Kovid bolnici trenutno je hospitalizovano 50 pacijenata, za 11 manje nego juče. Kod 37 pacijenata u toj bolnici je, prema podacima Kliničkog centra Niš, potvrđeno prisustvo korona virusa, njih devetoro je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju, a jedan pacijent je preminuo.

Korona je od početka epidemije potvrđena kod ukupno 9.545 osoba u Rasinskom okrugu, od bolesti se oporavilo 7.690 lica, preminulo je 159, a na analize su poslata ukupno 27.734 uzorka.

Izvor: N1 info
Link: https://rs.n1info.com/vesti/u-rasinskom-okrugu-jos-109-slucajeva-koronavirusa/

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply