U Rasinskom okrugu 68 novozaraženih Korona virusom, u Kruševcu 36, u poslednja dva dana, 44 pacijenata leži na infektivnom odeljenju, jedna osoba preminula usled zdravstvenih problema izazvanih virusom Covid 19

Podaci kruševačkog Zavoda za javno zdravlje – 68 NOVOZARAŽENIH U RASINSKOM OKRUGU ZA VIKEND: Najviše u Kruševcu, Brus i Ćićevac bez novoobolelih


U prethodnih 48 sati u Rasinskom okrugu je evidentirano 68 novozaraženih osoba od virusa Kovid 19, najviše je iz Kruševca 36.

Prema podacima kruševačkog Zavoda za javno zdravlje na području Rasinskog okrugu od početka epidemije upisano je 1.897 obolelih od korona virusa. Kruševac sada, sa 36 novoobolelih tokom prethodna dva dana ima ukupno evidentiranih 1.048 slučajeva.

U Aleksandrovcu je 14 novoobolelih, Trstenik ima 12 novih slučajeva za dva dana, a Varvarin šest. Novih slučajeva zaraze u prethodnih 48 sati nije bilo u Brusu i Ćićevcu.

Broj potvrđenih slučajeva obolevanja kod đaka i nastavnika povećan je u odnosu na pre dva dana i ukupno ih je od početka školske godine 17, dvanestoro đaka i troje nastavnika.

Na Infektivnom odeljenju Opšte Bolnice u Kruševcu trenutno se nalaze 44 bolesnika, jedan manje u odnosu na prvi dan vikenda, a jedna osoba je umrla.

U Rasinskom okrugu do sada je ukupno izlečeno 1.508 ljudi.

(Kurir.rs/Ž. M.)

Link> https://www.kurir.rs/vesti/srbija/3560117/68-novozarazenih-u-rasinskom-okrugu-za-vikend-najvise-u-krusevcu-brus-i-cicevac-bez-novoobolelih|

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply