U Kruševcu preminuo još jedan pacijent zaražen Korona virusom, nema novih potvrđenih slučajeva

OD KORONE PREMINUO JOŠ JEDAN PACIJENT IZ KRUŠEVCA

ОД КОРОНЕ ПРЕМИНУО ЈОШ ЈЕДАН ПАЦИЈЕНТ ИЗ КРУШЕВЦА

JOŠ jedan smrtni slučaj iz Kruševca, koji se dovodi u vezu sa KOVID infekcijom, zabeležen je na teritoriji Rasinskog okruga, gde prema poslednjem izveštaju Zavoda za janvo zdravlje, nema novoobolelih.

Ovo je bio u zadnjih 7 dana, drugi smrtni slučaj pacijenta kod kojeg je potvrđen virus. Od posledica KOVID-1,od početka epidemije preminulo je 52 lica.

U istom periodu, virus je registrovan kod 1442 osobe,a najviše u Kruševcu-872. U Aleksandrovcu je korona virus potvrđen u 258 slučajeva, u Brusu -113, Trsteniku-80, Varvarinu-65 i Ćićevcu-54. Na Infektivnom odeljenju hospitalizovano je 7 pacijenata, što je jedan manje u odnosu na prethodni dan. Izlečenim se smatra 1.269 lica,a pod zdravstvenim nadzorom je 4.159 osoba.

Štab za vanredne situacije u Kruševcu je u petak uskladio odluke sa poslednjim odlukama Kriznog štaba Vlade: organizovano javno okupljanje u zatvorenim i otvorenim prostorima dozvoljeno je za najviše 30 lica, a radno vreme u zatvorenim objektima(  (tržni centri, marketi, kafići, barovi, restorani, hoteli-hotelski restorani, kladionice koje pružaju ugostiteljske usluge i svi ostali zatvoreni objekti)određeno je do 23 sata, bašte lokala rade do jedan sat iz ponoći.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/913474/korone-preminuo-jos-jedan-pacijent-krusevca

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply