U Kruševcu promenljivo vreme do kraja januara

Sneg će zabeleti ovog vikenda, a potom stiže otopljenje praćeno košavom. U drugoj polovini sedmice nove padavine i opet u termometru živa ide u minus

Peomwnljivo vreme trajaće do kraja januara. Sneg će zabeleti ovog vikenda, a potom stiže otopljenje praćeno košavom. U drugoj polovini sedmice nove padavine i opet u termometru živa ide u minus.

U „Meteosu“ za petak najavljuju na zapadu i severu sneg, u ostalim predelima kišu. Tokom dana očekuje se zahlađenje, pa će kiša postepeno preći u susnežicu i sneg.

– Formiraće se snežni pokrivač u svim predelima. U Vojvodini će biti obilnijeg snega, uz jak vetar. Moguće su vejavice kao i stvaranje nanosa i smetova na putu. Minimalne temperature od -1 do 3 , a maksimalna od -1 na severozapadu, do 7 stepeni. Uveče u svim predelima hladnije – kaže meteorolog Branko Sparavalo.

U subotu znatno hladnije ujutru sa snegom koji prvo prestaje na zapadu i severu, a zatim i u ostalim predelima uz postepeno razvedravanje. U nedelju će duvati košava, ali biće toplije i oblačno sa povremenom kišom. U ponedeljak još toplije uz jaku košavu i promenljivo oblačno sa slabom kišom. U utorak, krajem dana na severu zahlađenje, pa kiša prelazi u susnežicu i sneg. U drugoj polovini sedmice hladno i oblačno uz povremeni sneg.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply