U Kruševcu ne rade semafori, građani zabrinuti za bezbednost

U Kruševcu već danima u kvaru semafor na raskrsnici u ulici Dragomira Gajica, jednoj od najvećih u Kruševcu!

U Kruševcu se pre petnaestak dana desio kvar na semaforu u ulici Dragomira Gajica i do danas jos uvek nije popravljen. Izgleda da je taj kvar bio samo početak jer su se u narednim danima redom počeli kvariti semafori u Kruševcu.

Građani su zabrinuti za bezbednost, najviše građani u okolini osnovne škole Nada Popović u čijoj okolini su svi semafori pokvareni!

Nadica Milenković:

– Ovo je srašno, već danima vodim decu u školsko dvorište da se igraju i uvek me je strah kada prlazim ulicu Radovana Miloševića jer se vozi brzo, a semafori ne rade već danima. Ne znam ko je odgovoran za to ali trebalo bi što pre da se popravi jer mnogo dece prelazi ulicu oko škole i za vreme raspusta kada idu u školsko dorište da se igraju.

Julija Nešović:

– Po ovoj vrućini svi su ionako izgubljeni i imaju slabiju koncetraciju, nije u redu da i semafoni ne rade tako dugo i da se ne popravljaju već danima.

Bojan Nikolić:

– Primetio sam da su u kvaru dosta semafora u gradu, nadam se da će ih popraviti pre nego što neko nastrada.

Zajedno sa građanima i mi šaljemo apel odgovornima za održavanje semaforske signalizacije da se u najskorije vreme izvrše neophodne popravke kako bi se saobraćaj neometano i bezbedno odvijao.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply