U Kruševcu dočekana Srpska nova godina 2016. sa Amadeus bendom

amadeus-bend-ks

 

Amadeus bend na Trgu u Kruševcu – Na Trgu Kosovskih junaka, svečano je dočekana Srpska pravoslavna Nova godina. Za dobro raspoloženje bili su zaduženi šabačka grupa ,,Kavadro,,, a od 22 i 30 zvezde večeri – Amadeus bend iz Beograda.

amadeus-bend-ks

 

 

Na Trgu Kosovskih junaka, svečano je dočekana Srpska pravoslavna Nova godina. Za dobro raspoloženje bili su zaduženi šabačka grupa ,,Kavadro,,, a od 22 i 30 zvezde večeri – Amadeus bend iz Beograda.

Nekoliko hiljada Kruševljana i okruženja oduševljavalo se uz dobru muziku, ali i tople napitke; kuvanu rakiju i čaj.

Tačno u ponoć, uz odbrojavanje i čestitku sa bine, priređen je vatromet. Svečani doček Srpske nove organizovao je Grad Kruševac uz pomoć prijatelja i sponzora, a da sve protekne kako treba, i bez ikakvih incidenata omogućilo je učešće 40 organizacija i ustanova.

Nedaleko od Kruševca, u Trsreniku više hiljada na gradskom trgu zabavljao je Mirolslav Ilič, a malo dalje u Vrnjačkoj Banji okupljene na gradskom trgu vrnjačke promenade zebavljao je Bora Dordjević sa ,,Ribljom čorbom,,. Veselo je bilo i u Brusu , gde je nastupila Katarina Grujić, a u Ćićevcu Katarina Živković.

Tekst je preuzet sa sajta Top Novosti.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply