U kompaniji Kromberg i Šubert održana akcija imunizacije zaposlenih od Covid 19 virusa

Imunizacija – AKCIJA KOMPANIJE „KROMBERG&SCHUBERT“ U KRUŠEVCU: Organizovana masovna vakcinacija radnika protiv korone

Krusevac, masovna vakcinacija, Kromberg i Subert

Danas je u kompaniji “Kromberg I Schubert” organizovano dobrovoljno kolektivno vakcinisanje zaposlenih protiv virusa Kovid-19, prvi takav slučaj u privredi Srbije.

Vakcinacioni punkt su obišli gradonačelnik Kruševca Jasmina Palurović i predsednik Skupštine grada Predrag Vukićević. Na inicijativu i u organizaciji Regionalne privredne komore Kruševac i Doma zdravlja Kruševac danas je u ambulanti ove kompanije organizovana dobrovoljna vakcinacija. Odaziv radnika je zadovoljavajući i u zavisnosti od broja zainteresovanih radnika vakcinacija će biti organizovana i narednih dana.

Gradonačelnik Jasmina Palurović razgovarala je sa radnicima u redu za vakcinaciju, koji su rekli da im se sviđa što je ovo organizovano u ovoj kompaniji i da će na brži i lakši način obaviti svoju zaštitu od ove opake bolesti. Vršilac dužnosti direktora Regionalne privredne komore Kruševac Maja Marković istakla je da Komora želi da pruži pomoć oko organizacije svim većim privrednim subjektima koji su zainteresovani za kolektivnu vakcinaciju.

Gradonačelnik Jasmina Palurović je naglasila da je na teritoriji grada zadovoljavajući odziv građana, da je pored Hale sportova angažovano za proces vakcinacije i 14 ambulanti na seoskom području.

„Drago nam je da se i ovako jedna velika kompanija koja posluje u našem gradu odlučila na dobrovoljnu vakcinaciju svojih zaposlenih i da na taj način ispoštuju sve mere lične i kolektivne zaštite u borbi protiv korona virusa“, istakla je Palurovićka.

Kristof Krontheler, tehnički direktor i Vladimir Petrović, komercijani direktor na sastanku sa čelnim ljudima lokalne samouprave istakli su da su zadovoljni dosadašnjom saradnjom i izneli su planove kompanije za naredni period. Nakon sastanka obišli su proizvodne linije i upoznali goste sa samim procesom proizvodnje.

Izvor: Kurir.rs/ Ž. M.

Link: https://www.kurir.rs/vesti/srbija/3651061/akcija-kompanije-kromberg-schubert-u-krusevcu-organizovana-masovna-vakcinacija-radnika-protiv-korone

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply