U FK Napretku održana godišnja Skupština

fk

U medija centru stadiona „Mladost“, održana je redovna godišnja Skupština Fudbalskog kluba „Napredak“. Usvojeni su izveštaj o radu i završni račun kluba za 2013. godinu, a došlo je i do promena u Upravnom odboru.

fk

Najveći teret aktuelnog rukovodstva Fudbalskog kluba „Napredak“ je blokada osnovnog računa, koja je, doduše smanjena sa 5 i po na 3,7 miliona dinara. U 2013. godini Napredak je prihodovao 84 miliona dinara, 1 odsto više u odnosu na 2012, dok je rashod, u tom periodu, iznosio 120 miliona dinara, 1 odsto manje u odnosu na 2012. Rezultati u prethodnoj sezoni u skladu sa sa očekivanjima, a, iako je u novi takmičarski ciklus prvi tim ušao neočekivanop loše, predsednika Upravnog odbora, Gorana Karića, ne napušta optimizam.

Značajan deo sednice posvećen je problemima svih selekcija kluba sa uslovima za rad. Uskoro bi trebalo da budu završeni radovi na terenu u kasarni „Car Lazar“, a izražen je optimizam kada je reč o terenima preko puta bazena.

Tri člana Upravnog odbora podnela su ostavke: Bratislav Gašić, nakon preuzimanja resora odbrane u Vladi Republike Srbije, Vladimir Matijašević, iz porodičnih razloga, dok će se o razlozima svog istupanja Dragiša Binić izjasniti na narednoj Skupštini. Na predlog predsednika kluba, Gorana Karića, u Upravni odbor kooptiran je Andrej Kulundžić.

{source}
<iframe width=“640″ height=“360″ src=“//www.youtube.com/embed/ICWURWw8VTM?feature=player_embedded“ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>
{/source}

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply