U Centru za osobe sa invaliditetom održana osmomartovska radionica

radionica

Povodom 8. marta, Dana žena, Centar za osobe sa invaliditetom u saradnji sa cvećarom „Jasmin“ organizovao je kreativnu radionicu. Korisnici ovog centra pravili su bukete i ikebane koje će pokloniti svojim majkama, sestrama i drugaricama.

radionica

U kruševačkom Centru za osobe sa invaliditetom organizovana je u saradnji sa cvećarom „Jasmin“ jedna u nizu radionica. „Povodom predstojećeg praznika, 8. marta – Dana žena, naši korisnici pravili su bukete i ikebane koje će pokloniti svojim majkama, sestrama i drugaricama“, ističe direktor ovog Centra Saša Miladinović i dodao da su ovakve radionice i korisne i lepe.

Vlasnica cvećare „Jasmin“ Jasmina Marković kaže da su se rado odazvali pozivu da sa decom prave cvetne aranžmane: „Danas smo doneli razne vrste cveća i dodataka za arnžmane sa kojima će ova deca kreirati poklone svojim najbližima“.

Inače, Centar za osobe sa invaliditetom dobio je od Gradske uprave na poklon dva računara tako da će, prema rečima direktora Miladinovića, uskoro početi sa radom internet radionice.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply