U Brusu uhapšen pedofil (47), ljubio devojčicu (11) po vratu i u obraz

Komšija (47) ljubio u vrat devojčicu (11): Uhapšen u Brusu zbog dela nedozvoljene polne radnje – Do nedozvoljenih polnih radnji došlo je prvo ispred kuće prijavljenog, a zatim i u kući

Policija je danas popodne zbog sumnje u krivično delo nedozvoljene polne radnje uhapsila D. Ž. (47), meštanina iz okoline Brusa, pišu Novosti.

Sumnja se da je žrtva uhapšenog devojčica iz istog sela, stara samo 11 godina. Osumnjičenog D. Ž. uhapsili su pripadnici PU Kruševac, policijske stanice u Brusu i njemu je po malogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom mestu održena mera zadržavanja.

– Sve se dogodilo u subotu, ali se za slučaj saznalo danas i odmah se reagovalo – navodi nezvanično izvor Novosti.

Prema prvim informacijama, osumnjičeni je komšija toj porodici gde živi devojčica, a do nedozvoljenih polnih radnji došlo je prvo ispred kuće prijavljenog, a zatim i u kući. Detalji se još istražuju.

Kako nezvanično saznaju Novosti, devojčicu je osumnjičeni za pedofiliju dodirivao, tri puta je poljubio u vrat, obraz i ugao usana.

– Ćerka je sve ispričala majci, koja je krenula u raspravu sa komšijom – predočava izvor.

To su čuli drugi i prijavili te sumnje policiji.

Milan Mihajlović, javni tužilac OJT u Brusu potvrdio je da ovo tužilaštvo postupa u ovom slučaju i da se očekuje saslušanje osumnjičenog.

(Telegraf.rs)

Link: https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3199510-komsija-47-ljubio-u-vrat-devojcicu-11-uhapsen-u-brusu-zbog-dela-nedozvoljene-polne-radnje

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply