U Beogradu,pod nerazjašnjenim okolnostima, pronađeno oskrnavljeno telo devojke iz sela nadomak Kruševca!

ZAKLANA DEVOJKA (25) U CENTRU BEOGRADA: Pronađena sa pocepanim helankama u dvorištu zgrade

ZAKLANA DEVOJKA (25) U CENTRU BEOGRADA: Pronađena sa pocepanim helankama u dvorištu zgrade – Telo M. Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca nađeno je u dvorištu zgrade u ulici Džordža Vašingtona u Beogradu, a poprilično su misteriozne okolnosti pod kojima je telo nesrećne devojke pronađeno.

ZAKLANA DEVOJKA (25) U CENTRU BEOGRADA: Pronađena sa pocepanim helankama u dvorištu zgrade

Prema prvim informacijama, imala je prerezan vrat i helanke iscepane između nogu.

Đ. je uočena 21. avgusta u ranim jutarnjim satima, a prema rečima izvora bliskog istrazi, prve informacije koje su se pojavile sugerisale su da je devojka najverovatnije skočila sa terase stana u Beogradu u kojem je stanovala. Međutim, povrede koje su uočene na njenom telu i iscepana garderoba na njoj, obavile su ceo ovaj slučaj velom misterije.

Naređena je obdukcija na Institutu za sudsku medicinu.

– Pronađena je u ležećem položaju. Devojka je imala raširene noge sa pocepanim helankama između ekstremiteta i prerezan vrat – rekao je izvor. Prema našim informacijama, M. Đ. je na sebi imala crne helanke, crnu majicu i čarape. Na njenim nogama je bila jedna patika, dok je druga nađna nedaleko od nje. Kako saznajemo, M. Đ. je stanovala na šestom spratu zgrade u ulici Džordža Vašingtona, a rodom je iz sela nadomak Kruševca.

Nije poznato da li je reč o samoubistvu, nesrećnom slučaju ili ubistvu, a policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima se dogodila tragedija, koja je prilično šokirala stanare zgrade. Postoje spekulacije među meštanima te ulice da je devojka zaklana, silovana i bačena sa terase, međutim, to su informacije koje nisu potvrđene.

Alo, Blic

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply