Turistička organizacija Kruševca – Promocija grada na prvom mestu

krusevac

Turistička organizacija grada Kruševca u 2012. godini realizovala je planirane aktivnosti. U narednoj godini prioritet će biti prezentovanje potencijala na svim sajmovima turizma sa akcentom na razvoju ruralnog turizma.

krusevac

Dolazak novog rukovodstva i period prilagođavanja, uključivanje u brojne manifestacije kao organizatori ili suorganizatori, obeležili su leto u Turističkoj organizaciji Kruševac. Posle dve godine Turistička organizacija Kruševac pojavila se na Novosadskom sajmu turizma i imala zapažen nastup, takođe posle dvogodišnje pauze potencijali grada Kruševca predstavljeni su i van granica naše zemlje, ističedirektorka Turističke organizacije Marina Janković. Učešće u edukativnim skupovima o razvoju seoskog turizma i organizovanje Izložbe turističkih publikacija Srbije, još neke su od realizovanih aktivnosti, a u planu za narednu godinu je dalja promocija grada – učešće na sva četiri sajma turizma u Srbiji, kao i širenje saradnje sa susednim zemljama. Bogatija ponuda originalnih suvenira, promo materijala i publikacija i dalje će biti jedna od prepoznatljivih ponuda Turističke organizacije grada Kruševca.

Izvor: Radio televizija Krusevac

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Jednoglasnom odlukom, profesorka dr Radmila Maksimović dobitnica je Svetosavske nagrade Kulturnog centra Kruševac za 2021. godinu, žena koja je majka, doktorka, sportista, kulturni radnik, borac za očuvanje životne sredine nauka, zapaženu ulogu ima u mnogim poljima - prosvetni rad, sport, književno stvaralaštvo, promocija ekologije, širenje i negovanje svetosavlja uz poštovanje korena, porodice kao institucije, tradicije i nacionalnog identiteta
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply