Trener FK Napredka zakazao prozivku igrača

pripreme

Fudbaleri kruševačkog Napretka, idućeg ponedeljka počeće pripreme za prolećni deo prvenstva. Već sada je poznato gde će se Kruševljani pripremati do početka drugog dela prvenstva Prve lige – 9. marta kada dolazi ekipa Inđije.

pripreme

Pauza od 1. decembra, sigurno je dobrodošla fudbalerima Napretka, koji su maestralno završili prvi deo prvenstva Prve lige Srbije sa 10, odnosno 9 bodova prednosti, nad Čukaričkim i Voždovcem.

Medjutim, nove obaveze i dokazivanja počinju 21. januara na stadionu Mladost u 12 časova, kada će trener Nenad Milovanović izvršiti prozivku fudbalera Napretka. Kruševljani će u svom gradu raditi do 8. februara, kada se sele u Tursku Antaliju, gde će provesti dve nedelje.

Za sada su poznata tri rivala sa kojhima će Napredak odmeriti snage u Turskoj. To su danski superligaš Esbjergom, rumunskim Jasiem i tradicionalni protivnik austrijski Salcburg, istakao je PR kluba Marko Djordjević.

Prvo kolo prolećng dela prvenstva na programu je 9. marta, kada će lider na tabeli ugostiti Inđiju.

Idućeg ponedeljka , na prozivci će se pojaviti omladinski reprezentativac Senegala mame Ibrahim Ndiaje, koji je jesenas bio na probi u klubu.

Po rečima sportskog direktora Napretka Vladimira Matijaševića, planiranih odlazaka iz kluba nema, a što se tiče dvojice fudbalera koji su jesen proveli na pozajmici u Bežaniji, Aleksu Božovića najverovatnije očekuje produžetak pomenute pozajmice, dok je sa Ristićem situacija drugačija i on bi ponovo mogao da promeni sredinu.

O novim pojačanjima znaćemo najverovatnije u februaru, kada počinje prelazni rok.

Izvor RTK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply