Tragična smrt Bojana Vujičića Vučka dok se tuširao!

Bojan Vujičić Foto fejsbuk

Tragična smrt kruševačkog fudbalera Bojana ubila struja dok se tuširao – Tragična smrt kruševačkog fudbalera i sportskog direktora FK Trajal. Nesrećni sportista nastradao je u kupatilu dok se tuširao

 Bojan Vujičić Foto fejsbuk

Bojan Vujičić Foto fejsbuk

 

BOJAN Vujičić (42), poznati bivši fudbaler i fudbalski stručnjak iz Kruševca, poginuo je u ponedeljak uveče nešto posle 23 sata u porodičnoj kući u delu bivoljskog naselja Kurilovo. Kako saznajemo, nesrećnog sportistu udarila je struja dok se tuširao.

Tragedija je potresla sve one koji su ikada imala prilike da se susretnu s Vujičićem, sportskim direktorom FK Trajal iz Kruševca. Bio je veliki čovek i sportista, posvećen sin, brat i otac.

– Pre pet-šest meseci došao je u naš klub kao sportski direktor, a ja ga poznajem kao dobrog igrača od karijere – priča, za „Novosti“, Rade Jeftović, sekretar kluba. – Nisam mogao da poverujem kada sam čuo šta se dogodilo.

Bojanov nekadašnji saigrač Ivan Mitić, danas trener ŽFK Napredak, podvlači da je došao tužan dan za ceo Kruševac.

– Znam ga od rođenja, bio je izuzetan prijatelj, sportista od glave do pete, koji je ceo život posvetio fudbalu – kaže Ivan Mitić. – Prošao je sve selekcije FK Napredak, igrao u prokupačkom Topličaninu, Kopaoniku iz Brusa i u drugim klubovima, a u poslednje vreme bio je jedan od direktora u FK Trajal.

Posebno je Vujičić, koga su prijatelji zvali Vučko, voleo da radi s mladim talentima u Školi fudbala „Finale“.

U njegovoj porodici vlada neverica. Rođeni brat Goran, koji je na društvenim mrežama obavestio mnogobrojne prijatelje i poznanike o tome da je Bojan tragično izgubio život prethodne noći, ne nalazi snage da govori. „Fejsbuk“ se usijao od poruka podrške i reči žaljenja.

– Prošao je ceo svet i nije mu se ništa dogodilo, a sada je nastradao kod kuće – teško pronalaze reči Bojanovi roditelji.

U porodičnoj kući Vujičića u Kurilovu, gde su juče po podne počeli da pristižu mnogobrojni Kruševljani kako bi im izjavili saučešće, čujemo da se video neki blesak pre nego što se dogodilo ono najgore. Pokvarila se sklopka na objektu.

Vučko Kruševac

DANAS SAHRANA

BOJAN Vujičić Vučko biće sahranjen danas na Novom groblju u Kruševcu u 16 sati. Očekuje se veliki broj prisutnih iz sveta fudbala, sporta, iz grada, ali i cele Srbije.

Izvor: Novosti.rs, Blic.rs, Telegraf.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply