Tragedija – Nastradala pevačica Elvira Savić u saobraćajnoj nesreći!

Tragedija kod Trstenika

U sudaru “opel kadeta” i “reno megana”u mestu Duboki potok,  na regionalnom putu Kruševac – Trstenik, nadomak sela Bogdanje, poginuli su pevačica Elvira Savić (31) iz Trstenika, koja je bila na mestu suvozača i Srđan Petrašinović (30) iz sela Dublje kod Trstenika, koji je upravljao “opelom”. U ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dodgodila u sredu, tri sata posle ponoći, povređen je i Vladimir Petrović (33), vozač “renoa”.

Tragedija kod Trstenika

POGINULA SRPSKA PEVAČICA: Detalji tragedije kod Trstenika – Nada Nikolić, Elvirina majka, uzalud je čekala ćerku da se vrati sa nastupa

POGINULA SRPSKA PEVAČICA: Detalji tragedije kod Trstenika – Nada Nikolić, Elvirina majka, uzalud je čekala ćerku da se vrati sa nastupa

U ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dodgodila u sredu, tri sata posle ponoći, povređen je i Vladimir Petrović (33), vozač “renoa”.

On je dobio povrede glave i oporavlja se u Opštoj bolnici u Kruševcu.

I Vladimir i Elvira bavili su se muzikom.

Verovatno su stradali vraćajući se sa “tezge”, jer je Elvira pevala u kafani u Velikoj Drenovi, pa se otuda našla u autu koji je iz tog pravca išao ka Trsteniku. Pretpostavlja se da je Srđan bio te kobne večeri u kafani, pa se ponudio da je poveze kući. Vozač Vladimir Petrović, takođe muzičar, kontrabasista, kretao se iz suprotnog pravca ka rodnom selu Medveđa, a inače je, radio u kafani “Kutak” kod akva-parka u Trsteniku – navodi nezvanično izvor “Novosti”.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Uzroci nesreće još se utvrđuju, ali izvesno je da je reč o opasnoj krivini, a susnežica i mokri kolovoz verovatno su uticali na uslove na putu. Meštani Bogdanja ističu da nesreće nisu retke na tom mestu.

Nada Nikolić, Elvirina majka, čekala je ćerku uzalud da se vrati sve do pola tri. Devojka lepog glasa školovala se za sasvim drugo zanimanje.

LANČANI SUDAR KOD ARENE: Šest vozila napravilo kolaps, ima povređenih!

Pevala je u kafani, jer niko nije hteo da je zaposli, a bila je pekar, tri godine se školovala za taj zanat – priča Nada Nikolić:

– Nije lako da se radi, ali nije bežala od posla. Niko nam nije javio šta se desilo, niti nas je policija obavestila. Slučajno sam čula da mi je ćerka poginula od komšinice moje sestre Anite.

TEŽAK UDES KOD TRSTENIKA: Dvoje poginulih u direktnom sudaru

Foto: Tanjug/Irfan ličina

 

Slomljena od bola, Nada još ne zna kada će sahraniti ljubimicu. Starija sestra Sanja još ne shvata šta se dešava.

U Parking servisu u Trsteniku, gde je radio Srđan Petrašinović, ne mogu da veruju da su ostali bez dobrog i vrednog momka, koji je od 2011. godine bio zadužen za građevinsku operativu. Vozio je buldožere, pauk i umeo da upravlja i drugim mašinama.

Vest je preuzeta sa sajta Telegraf.rs.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply