Teška saobraćajna nesreća kod aerodroma, jedan nastradao a tri lica povredjena

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju poginuo je M.M. radnik pekare „San“, a tri žene zadobile su povred. jedna je prevezena u teškom stanju u KBC Niš

JEDNO lice je poginulo, a tri žene povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 19,30 dogodila u Aerodromskoj ulici u naselju Prnjavor kod Kruševca. Na licu mesta poginuo je M.M. star 50 godina, radnik kruševačke pekare „San“.

Saobraćajka je bila stravična. Prema nezvaničnim saznanjima „Novosti“ do nesreće je došlo kada su se sudarila dva vozila „jugo florida poli“ kruševačke registracije vlasništvo pekare, kojim je upravljao M.M. i sa još jednom ženskom osobom u autu i vozilo „Fijat stilo“, takođe kruševačkih registarskih tablica u kome su se nalazile tri osobe, vozač, koji je iz udesa izašao nepovređen i dve ženske osobe, koje su povređene.

-Oba su se vozila kretala iz pravca grada, ka naselju mudrakovac – navodi izvor „Novosti“ blizak istrazi. – Najverovatnije da je vozač „polija“ krenuo u polukružno kretanje na mestu gde se nalaze dve saobraćajne trake, kada je na njega naleteo vozilo „fijat stilo“. Tragovi nesreće još uvek su predmet veštačenja, uviđaj je potrajao do kasno, ali su na licu mesta vidljivi delovi vozila pekare, čiji je radnik odmah podlegao povredama po udesu.

Teške povrede u nesreći je zadobila žena iz vozila pekare, kao i dve devojke iz „fijata“. Jedna osoba urgentno je prebačena je za Klinički centar Niš, dok su ostali povređeni zbrinuti na Hirurškom odeljenju Zdravstvenog centra Kruševac.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply