Svirepi ubica supruge preminuo u zatvoru, doživeo infarkt!

Cveće na grobu Milice Pavlović / Foto: S. Babović

Infarkt presudio kasapinu! Preliminarni rezultati obdukcije pokazali da je Nebojša Pavlović, osumnjičeni za ubistvo supruge Milice, preminuo od srčanog udara u kruševačkom zatvoru. Sin Oliver preuzeo telo: Počivaće pored svoje, a ne naše majke

 Cveće na grobu Milice Pavlović / Foto: S. Babović

Cveće na grobu Milice Pavlović

Pokojni Nebojša Pavlović (61), koji je preminuo u kruševačkom zatvoru tri nedelje nakon ubistva supruge Milice(60), biće sahranjen sutra u 13 sati na Novom groblju u rodnom selu Varvarin, a prema preliminarnim rezultatima obdukcije, osumnjičeni je preminuo usled posledica infarkta.

– Preuzeli smo telo odmah u četvrtak, sahranićemo ga na istom groblju, ali će počivati pored svoje, a ne naše majke – kaže za „Novosti“ Oliver Pavlović, Nebojšin i Miličin sin, koji je ponovo doputovao iz Austrije kako bi sahranio sada drugog roditelja. – Sada je već suvišno da se priča, kako sve što se desilo u našoj porodici moglo da se spreči…

Oliver kaže za „Novosti“ da je njegov otac godinama imao problema sa srcem, kao i sa šećerom. Otuda nisu bili zatečeni rezultatima obdukcije koji su, prema nezvaničnim saznanjima „Novosti“ iz Višeg javnog tužilaštva, ukazali da je osumnjičeni za ubistvo doživeo infarkt.

– Dodatne analize će dati jasniju sliku, a preliminarni nalazi ukazuju na to da je reč o srčanom udaru – navodi nezvanično izvor „Novosti“ iz tužilaštva.

 

Oliver Pavlović, sin žrtve i ubice

 

Nebojša Pavlović usmrtio je suprugu Milicu 16.novembra i to na porodičnoj slavi Đurćic, pred brojnim gostima i prijateljima. Učinio je to dok je nesrećna žena uključivala šporet, žutim nožem, istim sečivom kojim je napao pokojnicu i njihove potomke januara 2013.godine. Supružnici su decenijama bili u lošim odnosima, živeli su odvojeno, a slava se slavila u Miličinom domu u istom dvorištu gde je i Nebojša imao svoju kuću.

Pokojnica je je redovno prijavljivala nasilje u porodici, pisala je o maltretiranju i batinama u posebnom dnevniku koji je jednog dana trebalo da bude objavljen. Nije, na žalost, dočekala da ispovest o životu nesrećne žene sa alkoholičarem ugleda svetlost dana u koricama knjige, već je javnost za težak život ubijene saznala već posle tragedije, čitajući rukopisne stranice objavljene u „Novostima“.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply