Sumnja se da je dečak ubica izmislio priču o oralnom seksu

Jovica Arsenijević, oralni seks, ubistvo

Inspektori i ranije imali posla sa M. A. (14), koji ima podebeo dosije, veoma je agresivan i sklon nasilju; Pre nekoliko meseci M. A. pretukao prolaznika i posle rekao: „Terao me da ga za 100 dinara seksualno zadovoljim“

Jovica Arsenijević, oralni seks, ubistvo

Maloletni M. A. (14), koji je u utorak uveče na Starom groblju ubio Jovicu Arsenijevića (55), priznao je na saslušanju da je šipkom komšiji Jovici smrskao glavu, ali inspektori, kako saznajemo, sumnjaju u njegovu verziju da je do zločina došlo zbog toga što je Arsenijević predlagao dečaku oralni seks i za to mu, navodno, nudio 200 dinara!

Sklon nasilju

– Zasad se i dalje sve proverava, međutim, treba imati u vidu da maloletni M. A. ima podebeli dosije sa više od 200 počinjenih krivičnih dela! Taj maloletnik je bio tempirana bomba na ulici. On je imao i psihičkih problema, pri čemu je bio veoma agresivan i sklon nasilju! Pre nekoliko meseci je starijeg čoveka koji je prolazio kroz groblje tako krvnički pretukao da je ovaj završio na traumatologiji! Kada su ga pitali zašto je to učinio, rekao je: „Terao me da ga za 100 dinara oralno zadovoljim“! Dakle, suviše je stvari koje ukazuju na to da njegova priča nije istinita, ali, ponavljam, mi zasad sve proveravamo – rekao je izvor Kurira.

Prijatelji ogorčeni

U izjavi datoj na saslušanju M. A. nije negirao zločin, ali je rekao da ga je Jovica prisiljavao na oralni seks.
– Nakon što je s nekoliko udaraca šipkom u potiljak ubio komšiju, osumnjičeni maloletnik je preskočio ogradu groblja i otišao kući. Tek ujutro, kada je policija došla na groblje, ispričao je tetki šta je uradio – rekao je izvor Kurira.
Istovremeno, poznanici Jovice Arsenijevića su besni jer je njihov prijatelj, koji je bio žrtva zločina, u javnosti prikazan maltene kao pedofil i silovatelj!

– To je velika sramota! Izjavu jednog nasilnika od 14 godina su uzeli zdravo za gotovo i nacrnili dobrog čoveka. Joca je voleo da popije, da se proveseli, ali nije bio nastran! Imao je ženu i divno dete. Ne bi to zbog njih uradio. Taj mali je sve izmislio i trebalo bi ga osuditi na maksimalnu kaznu. Spremni smo da idemo u sud i damo izjavu šta je sve radio u našem kraju – rekli su prijatelji ubijenog Arsenijevića.


Žrtva… Jovica Arsenijević

Žrtva... Jovica Arsenijević

 

Problematična porodica

I RODITELJI ČESTO BILI U ZATVORU

Ubistvo Arsenijevića izazvalo je uznemirenost u Kruševcu, a posle saslušanja M. A. je zadržan u pritvoru do 30 dana. Inače, poznanici kažu da je porodica osumnjičenog dečaka veoma problematična.
– Dečakovi roditelji Nagib i Milkana imaju poduži staž iza zatvorskih rešetaka, dok se njihova 16-godišnja ćerka bavi prostitucijom – rekao je izvor Kurira.

 

Dečak poznat policiji
NAPADAO ŽENE I OBIJAO AUTOMOBILE

U kruševačkoj policiji kažu da im je M. A. veoma poznat!
– On je prepadao žene po Bagdali i okolnim ulicama, udarao penzionere iz čista mira, upadao u kuće i obijao automobile. Mi bismo ga svaki put priveli, a sudija bi ga puštao na slobodu jer zbog godina nije bio krivično odgovoran – priča sagovornik Kurira iz policije.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply