Suđenje političaru napasniku Milutinu Jeličiću Jutki izmešteno u Kruševac, ročište zakazano za 14. avgust

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, zbog polnog uznemiravanja, koje je odlukom Vrhovnog kasacionog suda izmešteno u sud u Kruševcu, zakazano je za 14. avgust, piše Blic.

Suđenje Jutki u Kruševcu 14. avgusta

Foto: Insajder (screenshot)

Nakon što je proces u sudu u Brusu trajao godinu dana, uz velike pritiske Jeličićevih pristalica, koji su organizovali skupove podrške ispred zgrade suda, postupajući sudija je zatražio izmeštanje, što je Vrhovni kasacioni sud prihvatio.
Sve je to urađeno zbog sumnje da bi Jeličić mogao da utiče na proces, a Blic piše i da je predsednica suda u Brusu njegova bliska prijateljica.
Marija Lukić, jedna od žena koja je bila Jeličićeva žrtva i tužila ga, rekla je da je bila sumnjičava i da je očekivala da će suđenje u Kruševcu početi sa velikim kašnjenjem, i da je pozitivno iznenađena ekspeditivnošću tog suda.
U Brusu je sve išlo sporije i traljavije, a uz to je i Jeličić uz pomoć svojih advokata nekoliko puta odlagao ročišta. Nadam se da će sa novim sudijom ići sve lakše, da je čovek od integriteta i da će imati autoritet i neće dozvoliti da se kao u Brusu od sudnice pravi cirkus„, rekla je Lukić.
Autor: Blic
Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Milutin Jeličić Jutka priznao svoj seksualni zločin, pa se sada mesecima čeka na odluku da ode u zatvor!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply