Sudija namestio utakmicu za kladionicu, FK Napredak katastrofalno pokraden! Prenosimo saopštenje FK Napretka!

Utakmica Mladost-Napredak

ŠTA SVE NISMO VIDELI U LUČANIMA OD SUDIJE BOJANA NIKOLIĆA KOJI JE UTAKMICU SUDIO ZA KLADIONICU: Evrogol iz nepostojećeg prekršaja, četiri penala, dva za domaćine nepostojeća i dva za gostujuću ekipu za zatvor, nesudjenje igranja lopte rukom od strane odbrane domaće ekipe, puno spornih odluka, sve požutele igrače Napretka, neisključene igrače domaće ekipe i na kraju izlazak sa terena igrača Napretka! (VIDEO)

I dok se priča o regularnosti utakmica ‘večitih’ rivala, novi osnov za sumnju u odluke sudija dala nam je utakmica između Mladosti i Napretka u Lučanima.

Verovatno najviše prostora u emisijama sa sudijskim ekspertima zauzeće utakmica između Mladosti i Napretka u kojoj smo osim evrogola na startu meča videli čak četiri penala, po dva na obe strane, što nepostojećih i postojećih.

Napredak tvrdi, i utisak je da su u pravu, da su mogli da dobiju još najmanje jedan kazneni udarac, a još dugo će se pričati o poslednjem jedanaestercu u korist Lučanaca, koji je i odlučio pobednika meča.

Glavni sudija je bio Bojan Nikolić i iz kruševačkog tima danas grme zbog pojedinih odluka, zbog kojih su čak pred poslednji penal i napustili teren.

Nije bilo nikog u crvenim dresovima na terenu, svi su se okupili oko klube i na kraju su ‘čarapani’ ipak odlučili da ne doprinesu potpunom skandalu, već odigraju utakmicu do kraja.

Evo kako je izgledao sinoćnji buran meč u Lučanima:

TOK MEČA

Mladost

IGRAČ DOGAĐAJ VREME
88 BOJOVIĆ Milan 4′
01 KRZNARIĆ Nemanja (G) 25′
88 BOJOVIĆ Milan 55′
10 MILOSAVLJEVIĆ Radomir 60′
18 ODITA Obiora 81′
07 JOVANOVIĆ Saša 81′
04 MILOŠEVIĆ Ivan 82′
04 MILOŠEVIĆ Ivan 84′
05 SANIČANIN Siniša 84′
88 BOJOVIĆ Milan 85′
88 BOJOVIĆ Milan 89′
27 RADIVOJEVIĆ Vladimir 90′
31 TUMBASEVIĆ Janko 90′

Napredak

IGRAČ DOGAĐAJ VREME
22 ALIVODIĆ Enver 23′
08 ŠLJIVIĆ Nenad 27′
55 TUBIĆ Nemanja 36′
30 JESSE Sekidika 36′
07 MARKOSKI Jovan 45′
27 UROŠEVIĆ Slobodan 46′
72 NDIAYE Ibrahima 47′
07 MARKOSKI Jovan 55′
13 KASALICA Filip 55′
13 KASALICA Filip 66′
06 ESKIĆ Nikola 69′
22 ALIVODIĆ Enver 73′
77 GOBELJIĆ Marko 73′
08 ŠLJIVIĆ Nenad 77′
08 ŠLJIVIĆ Nenad 88′

SAOPŠTENJE FK NAPREDAK o utakmici u Lučanima

Dragi Kruševljani, poštovani navijači,

Nakon golgote, neviđene krađe i poniženja koje smo doživeli u Lučanima, a bilo je među vama i svedoka te bruke, pitamo se kome i zašto smetamo?!

Da li zbog činjenice da smo finansijski najstabilniji klub u Srbiji, da imamo ponajbolju infrastrukturu, da smo po gledanosti i broju navijača treći u zemlji?

Da li smo možda dobrim igrama, kao povratnici u Super ligu, nekome pomrsili račune, pa nam se ne dozvoljava da ravnopravno učestvujemo u borbi za izlazak na međunarodnu scenu?

U Lučanima smo brutalno i perfidno pokradeni. I to nije prvi put u ovom prvenstvu. Mnogo nam je bodova ukradeno! Igrači su u suzama, jer su bili nemoćni, ipak dostojanstveno ostali u Lučanima na terenu do kraja. I ne žele da se predaju. Zbog toga su naši heroji, bez obzira kako se završi ovo prvenstvo.

U nedelju ćemo širom otvoriti kapije našeg stadiona i pozivamo vas da dođete i pozdravite naše junake, koji su tokom cele sezone dostojno reprezentovali Kruševac i Napredak.

Želimo pobedom da okončamo prvenstvo, a daćemo sve od sebe da i u narednom dokažemo da je Napretku mesto u vrhu srpsku fudbala, da zaslužujemo da budemo srpski predstavnik u nekom od evropskih takmičenja.

UPRAVNI ODBOR

FK NAPREDAK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply