Sprečena tragedija: Radnik kladionice u podrumu držao na nišanu 7 osobe, kod drugog muškarca pronađen pištolj!

POLICIJA U POSLEDNJI ČAS SPREČILA POKOLJ U KRUŠEVCU: Uhapšen dok se spremao da izrešeta sedmoricu ljudi u kladionici

Efikasnom akcijom policajaca u Kruševcu, sprečen je obračun suprotstavljenih kriminalnih grupa u centru grada. Na dojavu građana, policajci su ušli u kladionicu “Gnev”, u centru grada i u njenom podrumu su zatekli osobu sa automatskom puškom uperenom prema sedmorici muškaraca. On je bio opremljen i sa tri okvira municije. Lice sa uperenom puškom je odmah uhapšeno, a prema nezvaničnoj informaciji, radi se o A. M. (32) iz Kruševca. Odmah je izvršen pretres svih učesnika ovog događaja, pa je pronađen i oduzet i jedan pištolj od mladića (24).

puska, meci, municija

foto: MUP
Policija pretpostavlja je da se spremao obračun, a oglasila se i kruševačka policija. Privedena lica su iz više različitih mesta u Srbiji, neki su poznati MUP, a svi su privedeni u kruševačku policiju na ispitivanje. O celom događaju odmah je obavešteno Više javno tužilaštvo u Kruševcu, koje će voditi dalji postupak.

Izvor: Kurir.rs/Ž. M.

Link: https://www.kurir.rs/crna-hronika/3650121/policija-u-poslednji-cas-sprecila-pokolj-u-krusevcu-uhapsen-dok-se-spremao-da-izreseta-sedmoricu-ljudi-u-kladionici

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply