SPO Kruševac – Saopštenje za javnost

SPO – Saopštenje

Srpski pokret obnove Kruševac izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti

SPO – Saopštenje


SPO Kruševac poziva sve svoje članove i mesne odbore koji su svojevremeno poverovali u lokalpatriotske namere Branislava Katančevića, da se vrate svojoj kući, gde pripadaju i gde zaista mogu da ostvare svoje ideje. Licemerno je i neiskreno da Branislav Katančević ponovo manipuliše ljudima u Velikom Šiljegovcu. Podsećamo da je Katančević u najmanje deset javnih nastupa obećao da će inicijativu da njihovo selo preraste u opštinu pokrenuti već na drugom zasedanju Skupštine Kruševca. Svedoci smo da se radilo o manipulaciji koja je za cilj imala otimanje glasova i golu borbu za vlast.

Srpski pokret obnove sa ponosom obaveštava javnost da se upravo na području najvećeg kruševačkog sela, Velikog Šiljegovca, bivši članovi masovno vraćaju, uviđajući prave namere Branislava Katančevića.

Poštovani prijatelji, nakon kolektivnog prelaska u Demokratsku stranku, Pokret za promene praktično prestaje da postoji. Vreme je da nastavimo zajedničku borbu za osnivanje gradskih opština, veće ulaganje u poljoprivredu, sektor malih preduzeća i bolji položaj mesnih zajednica.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply